Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Cum să alegeți mobilierul de camping

Acest articol prezintă proprietățile la care ar trebui să oferiți atenție atunci când alegeți mobilierul pentru camping.

Puteți alege articole de mobilier camping la prețuri accesibile, cu un design original, care va fi îndrăgit de oricine. În oferta noastră avem scaune, mese, dulapuri și bucătării de camping de la OUTWELL, FERRINO, COLEMAN, HUSKY, PINGUIN, VANGO și EASY CAMP.

La ce să fiți atenți când alegeți mobilierul de camping? Există mai mulți parametri de luat în considerare, dar importanța acestora trebuie să fie evaluată de fiecare persoană în funcție de propriile cerințele și posibilități.

Variabilitate

În timpul concediilor nu veți putea lua cu d-voastră fotoliile, masa și canapeaua. Scaunele trebuie să fie un compromis rezonabil din toate punctele de vedere. Scaunele au de obicei spătar ajustabil, unele în poziție orizontală, unele doar parțial. Mesele au picioare reglabile sau detașabile. Uneori înălțimea poate fi reglată la 2 niveluri, alteori 3 sau 4. Masa poate fi utilizată pentru masa de prânz (înălțimea cea mai mare), pentru servirea cafelei (înălțime medie) sau pentru a juca cărți sau alte jocuri (înălțime mică).

Pliere și montare rapidă

De obicei, mobilierul de camping este folosit de câteva ori pe an. Vă veți aminti după jumătate de an niște instrucțiuni complicate de montare? Interesați-vă dinainte ce fel de sistem are articolul pe care îl doriți, pentru a fi siguri că nu va fi o problemă să îl montați cu ușurință.

Greutate

Deoarece mobilierul de camping este transportat cu mașina, greutatea nu este extraordinar de importantă. Acum însă, aproape totul este fabricat din aluminiu, iar dacă greutatea este mai mare înseamnă că masa va fi mai solidă și, prin urmare, va rezista mai mult.

Dimensiuni

Nu uitați să alegeți un model în funcție de dimensiunile cortului, în special țineți cont de înclinarea pe înălțime. Cereți ajutorul personalului pentru a alege mobilierul ideal pentru camping.

Compactitate

Multă lume se îndrăgostește de cele mai confortabile scaune. Este necesar să încercați dacă se pliază optim și să vedeți ce dimensiune au după pliere. Țineți cont de celelalte echipamente și gândiți-vă dacă plecați în vacanță într-un Fiat mic, într-un combi sau într-o rulotă mare. Tot mobilierul de camping este pliabil, însă compactitatea este relativă. Cu siguranță veți prefera un model mai compact, decât un bagaj mare și un mobilier deteriorat?

Confort

Mobilierul de camping este o chestiune de compactitate. Confortul este un sentiment foarte subiectiv și nu aveți cum să-l simțiți din imagine. De aceea recomandăm să încercați scaunele, mesele și restul articolelor pe care doriți să le achiziționați.

Ponturi pentru alte articole despre mobilierul de camping

 

 

Echipa 4camping.cz

 

Cum să începe să practicăm yoga?

Sfaturi

Yoga are reputația de a fi un sport potrivit pentru toți, indiferent de vârstă sau de capacitatea fizică. Este un ”extra” eficient pentru întărirea mușchilor interni și pentru întinderea întregului corp. Încercați și dvs.

Cum să alegeți hainele de dimensiuni potrivite?

Sfaturi

În calitate de aventurieri adevărați, ne place cel mai mult să ne petrecem timpul în aer liber. Hainele trebuie să ni se potrivească, pur și simplu, indiferent de vreme. Pentru ca totul să fie așa cum trebuie, vom învăța cum să obținem hainele de mărimea potrivită.

Mărci cehești producătoare de echipamente outdoor

Sfaturi

Căutați producători cehi de echipamente outdoor? Puteți găsi o listă în articolul nostru.

Selectăm pentru dvs.

120 Lei (35 %) 78 Lei

Comparat

1 294 Lei (38.11 %) 801 Lei

Comparat

448 Lei (52.99 %) de la 211 Lei

Comparat

310 Lei (34.52 %) 203 Lei

Comparat

500 Lei (45.86 %) 271 Lei

Comparat

80 Lei (37.5 %) 50 Lei

Comparat