Pentru cei care iubesc păstăile, firma Expres Menu a pregătit un fel de mâncare foarte gustos. Mâncarea nu conține carne, deci, este adecvată și pentru vegetarieni.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Păstăile cu smântână de la Expres Menu va fi pe gustul tuturor iubitorilor de legume. Mâncarea este sățioasă și foarte gustoasă. Persoanele care preferă mâncărurile acrișoare pot adăuga câteva picături de lămâie. Această mâncare este ideală pentru călătorii sau chiar și pentru acasă. Păstăile cu smântână nu conțin conservanți sau gluten și sunt ideale pentru vegetarieni.
Caracteristicile mâncării instant Expres menu:
preparare simplă
termen de valabilitate îndelungat, fără nevoie de refrigerare (depozitare la temperaturi între +1 și +30°C)
gătită cu atenție și sterilizată în plicuri practice - nu conține conservanți, coloranți sau gluten
gust excelent
din ingrediente naturale
număr de porții: 1
fără garnitură
Garanție prelungită de 36 luni.
Ingrediente: păstăi (50%), ou fiert 1 buc, smântână, făină de orez, făină de porumb, unt, sare
Conținut: aprox. 300 g
Informații alergenice: produsul conține lactoză și ouă
Tabel cu valori nutriționale:
Valori nutriționale
pentru 100 g
Energie
410 kJ / 98 kcal
Grăsimi
5,7 g
Acizi grași saturați
1,8 g
Zaharide
7,3 g
Zahăr
0,5 g
Proteine
3,0 g
Sare
1,11 g
Prepararea mâncării:
Pe aragaz: conținutul plicului se toarnă într-o tigaie și se încălzește timp de 5 minute la foc mic.
În cuptorul cu microunde: mâncarea se pune în farfurie și se încălzește timp de 2-3 minute la o putere de 700W.
În apă fierbinte: mâncarea se poate încălzi prin introducerea plicului în apă fierbinte timp de aprox. 8 minute. Datorită formei plicului, în camerele de hotel mâncarea poate fi încălzită direct în fierbător. În aer liber, puteți folosi o oală cu apă caldă pentru a o încălzi sau puteți folosi autoîncălzirea.
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.