Cuburile de carne de porc cu varză și condimente ușor vor încânta orice iubitor de bucătărie cehă, mai ales într-un pachet de familie.
Informații despre produs
Compania Veseko este angajată în procesarea de calitate a cărnii de porc și de vită. Produce conserve cu mâncare gata preparată cu un conținut ridicat de carne, conserve cu carne de calitate și chiftele de porc în ambalaje de aluminiu. Producția a început în 1956, într-o fabrică din Velké Šenov.
Gulașul tradițional de porc are un conținut ridicat de carne, varză asezonată și condimente ușoare. Încă o dată, este un clasic printre gulașele cehești preferate. Sosul tipic se servește cu găluște și este unul dintre preparatele Vesekopreferate în lume.
Principalele avantaje ale alimentelor Veseko:
pregătire ușoară
greutate 800 g
timp de valabilitate îndelungat, fără a fi nevoie de refrigerare
Ingrediente: 50% carne de porc, supă de carne: apă potabilă, carne de porc, oase de porc, varză murată, lapte, ceapă, făină de grâu, pastă de tomate, amestec de sărare: sare, conservant E250, pastă de usturoi, amestec de condimente, agenți de îngroșare: gumă de guar, xantan, extract de condimente
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.