Experiența gustativă intensă din Thailanda oferă un sos picant cu bucăți suculente de piept de pui, lapte de cocos, curry, coriandru și lime.
Informații despre produs
Mâncăririlegata-pregătite sterilizate Expres Menu, sunt ideale pentru călătorii, pentru vacanțe la mare și munte, pentru iahturi sau bărci, pentru cabane, pentru familii cu copii și pentru vârstnici.
Mâncarea sterilizată gata preparată de la Expres Menu este pregătită fără conservanți și numai din cele mai bune ingrediente, la care se adaugă un sos picant cu bucăți suculente de piept de pui, lapte de cocos, curry, coriandru și lime.
Principalele avantaje ale mâncărurilor Express menu:
pregătire ușoară
timp de valabilitate îndelungat, fără a fi nevoie de refrigerare
gătită corect și sterilizată în pungi practice, fără utilizarea de conservanți și coloranți
fără garnitură
numărul de porții: 2
fabricată din ingrediente nemodificate genetic
gust delicios
fără gluten
A se păstra într- uscat și întunecat, la o temperatură sub +30 °C.
Păstrați produsul deschis în frigider și consumați-l în termen de 48 de ore
garanție 10 de ani
Ingrediente
piept de pui (33%), ceapă, lapte de nucă de cocos (nucă de cocos, apă), zahăr din trestie, pastă de curry roșu (1,7%) (ardei iute roșu uscat 28%, coajă de lămâie, usturoi, sare, șalotă, kaffir, galanga, coriandru, chimen roman), suc de lime,ulei desusan ,sos depește (extract de anșoa 63 %, apă, sare, zahăr), sare grunjoasă, făină de orez, făină de porumb, coriandru, busuioc.
Tabelul valorilor nutriționale:
Valoare nutritională
la 100 g
Energie
677,7 kJ
Proteine
9,2 g
Grăsimi
9,3 g
Glucide
10,1 g
zahăr
7,2 g
Sare
0,8 g
Acizi grași saturați
5,7 g
Prepararea alimentelor:
Pe aragaz: conținutul pungii se pune într-o cratiță și se încălzește la foc mic, amestecând ocazional, timp de aproximativ 5 minute.
În cuptorul cu microunde: se scot alimentele din ambalaj pe o farfurie sau într-un recipient adecvat și se încălzesc timp de aproximativ 2-3 minute la 700 W.
În apă fierbinte: se pot încălzi alimentele punând punga în apă fierbinte timp de aproximativ 8 minute. În camera de hotel, mâncarea poate fi încălzită direct în ceainic datorită formei pungii. În aer liber, se poate folosi o farfurie cu apă caldă pentru a o încălzi sau se poate folosi autoîncălzirea.
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.