Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

✌️ Cumpărați mai mult și plătiți mai puțin cu codul MY40! 🤩 *Reducere 40 Ron valabilă pentru achiziții de peste 400 Ron

Test: Sac de dormit Zulu Ultralight 1400 / 185 cm

În articolul de astăzi cu ajutorul tradiționalului Testovna, vom analiza sacul de dormit pentru trei sezoane Zulu Ultralight, în care cu siguranță nu vă va fi frig.


Conținut

Sacul de dormit pentru trei sezoane Zulu Ultralight 1400 m-a surprins la început cu dimensiunile sale mici atunci când este pliat, dar atunci când este desfășurat este un sac de dormit standard care poate găzdui un utilizator de 185 cm înălțime.

Caracteristici

 

Titlu:

 

Ultralight 1400 / 185 cm

Producător: Zulu Outdoor
Fermoar: Stânga
Gen:  Bărbați/ Femei
Greutate: 1,24 kg
Temperatura confortabilă: 2 °C

Limita temperaturii:

-3 °C
Temperatura extremă: -20 °C
Design: Mumie
Umplutura izolației: Warmthal 2x100 g/m2
Tipul umpluturii izolației: Microfibră
Material exterior: Polyester micro ripstop
Material interior: Polyester micro ripstop
Posibilitate cuplare: Da
Înălțime statură (până la): 185 cm
Lățime picioare 50 cm
Lățime umeri: 75 cm

 

 • super partener pentru trei sezoane pentru persoanele mai friguroase
 • izolație: microfibră Warmthal - mare capacitate de ambalare, greutate redusă
 • mai rezistent la umiditate decât puful
 • ușor de întreținut, lavabil
 • potrivit pentru alergici
 • compatibil cu alți saci de dormit Zulu Ultralight (700/900/1400)
 • YKK fermoare biderecționale
 • buzunar pentru obiecte de valoare
 • șnur elastic la guler pentru a reduce pierderea căldurii
 • material exterior și căptușeală ripstop
 • sac de compresie

Perspective din testare

Sacul de dormit este confecționat din microfibră ușoară, care va oferi utilizatorului suficientă căldură în perioadele mai reci. Deși, în timpul verii, când am folosit sacul de dormit, este un pic mai cald, așa că este mai bine să îl folosiți mai mult ca o pătură. Cu siguranță nu aș recomanda să dormiți cu el închis complet, cu excepția cazului în care utilizatorul dorește să aibă parte de o noapte foarte caldă. În acest caz, ar fi utilă capacitatea de a desface complet fermoarul sacului de dormit, pe toată lungimea sa, astfel încât să poată fi folosit ca pătură sau ca bază de dormit. Chiar și așa, sacul de dormit este croit în așa fel încât utilizatorul poate dormi confortabil chiar și atunci când este pe jumătate deschis. Cu toate acestea, atunci când a fost închis complet, sacul de dormit mi s-a părut prea îngust în zona picioarelor și nu m-am putut mișca prea mult. Dar, ce am apreciat la sacul de dormit a fost posibilitatea de a-l combina cu un alt sac de dormit, care nu trebuie să fie din aceeași gamă.

Caracteristici

În apropierea deschiderii la nivelul feței există șnururi ajustabile, care vor fi cu siguranță utile dacă utilizatorul dorește să minimizeze deschiderea feței (și să împiedice pierderile de căldură din sacul de dormit în medii reci). În interiorul sacului de dormit este încorporat un mic buzunar pentru obiecte mai mici (de exemplu, un telefon).

Ambalare

Ambalarea sacului de dormit a decurs fără probleme, datorită materialului ușor din care este confecționat sacul de dormit. După ce ați așezat sacul de dormit în husa de protecție (fie prin rularea sau pur și simplu prin îndesare), acesta poate fi tras în jos cu ajutorul curelelor de compresie, ceea ce este foarte util dacă trebuie să economisiți spațiu.

Evaluare: 75 %

+

 • material ușor
 • buzunar pentru obiecte mai mici

-

 • loc mic în zona picioarelor

Concluzie

Sacul de dormit Zulu Ultralight 1400 în general, îl evaluez pozitiv, mai ales datorită prețului avantajos pentru un sac de dormit de acest tip (și din acest tip de material). În afară de spațiul mai îngust pentru picioare, nu am avut nicio problemă cu el.

Link-uri utile

Alte articole interesante:

Autor: Jan Sýkora

Sursa: archiva autorului

TEST: Arzător Warg Flametower

Testarea produselor

Dacă alegeți un arzător, nu uitați să verificați modelul Flametower de la Warg. Gabriela Weissová a scris pentru dumneavoastră o recenzie a acestui arzător compact.

TEST: Sense Ride 5 Salomon

Testarea produselor

Modelul Salomon Sense Ride 5 îți oferă un echilibru excelent între confort, protecția piciorului și performanță. În această recenzie, analizăm în detaliu diferitele caracteristici și modificări ale noului pantof de la Salomon.

TEST: Bicicleta fără pedale Yedoo TooToo

Testarea produselor

Am testat una dintre cele mai populare biciclete fără pedale pentru copii  - Yedoo TooToo. Care sunt caracteristicile sale cheie? Cum se situează în ceea ce privește siguranța și la ce vârstă poate fi folosită? Toate acestea le aflați în testul nostru.

Selectăm pentru dvs.

(3.49 %) 336 Lei

Comparat

488 Lei (29.85 %) 342 Lei

Comparat

238 Lei (37.26 %) 149 Lei

Comparat

898 Lei (22.38 %) 697 Lei

Comparat

594 Lei (18.7 %) 483 Lei

Comparat

233 Lei (15.17 %) 198 Lei

Comparat

Sac de dormit

292 Lei

Comparat

418 Lei (20.06 %) 334 Lei

Comparat