Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

YKK

Fermoare funcționale și de înaltă calitate, de la firma YKK. Aceste fermoare sunt cunoscute pentru calitatea și prelucrarea lor perfectă. Prezintă rezistență la apă și fiabilitate în utilizarea pe termen lung.

Aparent, fiecare dintre voi are cel puțin un produs YKK acasă. Fiecare producător de îmbrăcăminte, care depinde cel puțin de calitatea produselor sale, folosește fermoarele YKK. Cel mai adesea le vom întâlni la blugi, dar mulți producători se bazează pe aceste fermoare chiar și atunci când sunt utilizate cu alte tipuri de îmbrăcăminte outdoor.

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.