Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

TEST: Rucsac Hannah Arrow 40

Rucsacul de drumeție Arrow de la Hannah are multe caracteristici excelente și inovatoare. Care sunt acestea și care este cea mai utilă? Aflați în articolul nostru.

 

Cuprins

 

Introducere

O perioadă îndelungată am căutat un rucsac nou pentru drumeții de câteva zile la munte. Important pentru mine a fost ca rucsacul să aibă acces prin partea superioară și inferioară. Când am primit oferta să testez noul model de la brandul cehesc Hannah nu am ezitat. Haideți să aruncăm împreună o privire asupra caracteristicilor rucsacului de drumeții Arrow 40l.

Rucsacul este disponibil în 3 variante de culori - anthracite (negru), blueberry (albastru închis) și inca gold (galben). Puteți alege între 2 mărimi - 30l și 40l. Rucsacul este destinat atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

 

Caracteristici


Nume:

Arrow 40
Producător: Hannah
Destinat pentru: Femei / Bărbați
Greutate: 1,43 kg
Volum: 40 l
Număr de compartimente: 1
Număr buzunare: 7
Dimensiuni: 68 x 28 x 23 cm

 

 • spate cu formă anatomică Air Vent
 • parte inferioară curbată
 • buzunar special pentru rezervorul de apă
 • numeroase bucle de prindere
 • buzunare laterale spațioase 
 • centură detașabilă în talie cu buzunar
 • 2 bucle pentru piolet sau bețe de trekking

 

Spațiu de depozitare și buzunare

Rucsacul Arrow 40 litri are un singur compartiment și o construcție tradițională. În compartimentul principal aveți acces prin partea superioară sau frontală. Cu siguranță sunteți familiarizați cu situațiile când trebuie să scoateți tot din rucsac pentru a găsi obiectul necesar. Accesul prin partea frontală este soluția ideală pentru această ”problemă”. Din punctul meu de vedere este una dintre principalele avantaje ale acestui rucsac.

 

Compartimentul principal este acoperit cu un capac spațios care are un buzunar la interior și exterior. Ambele buzunare sunt adecvate pentru lucrurile mici pe care vreți să le aveți mereu la îndemână. Buzunarul superior este dotat cu plasă pentru atașarea căștii de rucsac. În plus are o buclă practică pentru atașarea cheilor. Pe capacul superior se află un suport practic pentru far. Capacul este conectat la bretele, motiv pentru care îl puteți ajusta în funcție de necesitate.

 

La exterior rucsacul are un buzunar spațios elastic. O altă dotare excelentă a rucsacului Arrow 40l este buzunarul interior pentru rezervorul de apă cu orificiu pentru furtun. Pe ambele laterale a rucsacului se află un buzunar îngust din material, ideal de exemplu pentru sticla cu apă și câteva bucle pentru prinderea bețelor de trekking, piolet sau alte articole. Rucsacul dispune de centură anatomică în talie, dotată cu buzunar pentru cuțit, lanternă sau telefon. Rucsacul are o curea ajustabilă la piept pe care veți găsi un fluier de siguranță. Rucsacul are partea inferioară curbată și husă de ploaie detașabilă cu inscripție reflectorizantă Hannah. Rucsacul este dotat cu numeroase bucle și curele, datorită cărora puteți atașa lucrurile necesare la exterior.

 

Sistem de spate AIR VENT

Rucsacul Arrow 40l dispune de sistem de spate AIR VENT, care garantează o circulație ideală a aerului, motiv pentru care spatele dumneavoastră va rămâne ”uscat”. Rucsacul are spate și bretele cu formă anatomică. Se așază excelent pe spatele femeilor, dar și a bărbaților. Nici măcar după o zi întreagă de mers cu rucsacul în spate nu am avut dureri de umeri și nu am simțit niciun disconfort.

 

Testarea

Testarea a avut loc în timpul unei traversări de trei zile a munților Jeseník și Rychlebské. În rucsac am împachetat toate lucrurile necesare. Deoarece sunt obișnuită să călătoresc cu un rucsac de 25 litri, împachetarea bagajului într-un rucsac de 40 de litri a fost floare la ureche. Fără probleme în rucsac încape un sac de dormit subțire, o saltea gonflabilă ușoară, îmbrăcăminte de rezervă, lanternă, arzător, articole de igienă indispensabile, mâncare și chiar o cafetieră. În timpul excursiei nu a plouat, motiv pentru care nu pot evalua impermeabilitatea rucsacului. Toate fermoarele rucsacului sunt impermeabile de la firma internațională YKK.

 

Evaluare: 95 %

+

 • Acces frontal
 • Husă de ploaie
 • Sistem de spate AIR VENT
 • Numeroase buzunare și curele pentru atașarea echipamentului

-

 • Greutatea

 

Concluzii

Rucsacul Hannah Arrow 40l este partenerul ideal pentru călătorii de mai multe zile la munte. Are numeroase buzunare și bucle, fermoare impermeabile și o husă de ploaie detașabilă. Caracteristica cea mai importantă din punctul meu de vedere este posibilitatea de împachetare prin partea frontală. În timpul traseului de mai multe zile veți aprecia sistemul excelent de spate Air Vent. Rucsacul se așază excelent pe corp, nu incomodează și nu irită pielea. Cu toate acestea, dacă sunteți un fan al echipamentelor ultraușoare, puteți găsi pe piață rucsacuri care sunt mult mai ușoare. Rucsacul împreună cu husa de ploaie cântărește 1320 grame.

 

 

Linkuri utile

 

Autor: Gabriela Weissová

Sursă: arhiva autorului

TEST: Devold Expedition Man Zip Neck

Testarea produselor

Testerul nostru Marcel a mers în munți la Malá Fatra și a luat cu el un pulover pe gât Merino de la Devold pentru a testa dacă oferă ceea ce promite. Citiți mai multe în articolul de astăzi.

TEST: Setul de softshell pentru copii al brandului ZULU

Testarea produselor

Tester Hanka nu este doar colega noastră din departamentul de vânzări, ci și mama a doi copii mici. Ea a fost implicată în testare încă de la primele modele ale colecției softshell pentru copii.

TEST: lanterna frontală Fenix HM61R Amber V2.0

Testarea produselor

Marca legendară de lanterne frontale Fenix și modelul lor HM61R Amber V2.0? Cum se va comporta la testarea propriu zisă?

Selectăm pentru dvs.

698 Lei (14.18 %) 599 Lei

Comparat

738 Lei (14.23 %) 633 Lei

Comparat

Sistem de hidratare Pinguin Basic 3 l

124 Lei (27.42 %) 90 Lei

Comparat

Sistem de hidratare Warg Core 3l

130 Lei (32.31 %) 88 Lei

Comparat

148 Lei (22.97 %) 114 Lei

Comparat

140 Lei (15 %) 119 Lei

Comparat

600 Lei (20.83 %) 475 Lei

Comparat