Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

💣 BLACK FRIDAY -30% până la -60% la echipamente de exterior Detalii

AVS

AVS - AIR VENTILATION SYSTEM este sistem de spate solid, cu structură unică a spatelui situată independent la rucsac. Structura portantă îndoită este, de obicei, detașabilă și oferă un alt mod de a purta rucsacul. Sistemul AVS oferă ventilația maximă posibilă a spatelui, deoarece rucsacul nu se potrivește direct pe corp. Sistemul spate AVS, este tipic rucsacurilor turistice mai mici, sau rucsacurilor pentru ciclism.

Merino

Materiale și tehnologii

Noi, în redacție, ne-am îndrăgostit de îmbrăcămintea funcțională din lână merino, dar dumneavoastră?

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.