Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Cum să vă păstrați mâinile calde

Degetele înghețate sunt un lucru obișnuit - nu vă deranjează atât de mult în oraș, dar dacă nu reușiți să prindeți tenda cortului înainte de o furtună de zăpadă, nu va fi o experiență prea plăcută. Unul dintre ajutoarele esențiale pentru a face față degetelor înghețate sunt mănușile.


Cuprins

 

Alegerea mănușilor

În timpul alegerea mănușilor pentru vremea geroasă aruncați o privire la mănușile cu un deget. Mănușile cu degete sunt mai elegante și mai practice, însă în condiții cu temperaturi scăzute sunt ideale cele cu un singur deget, deoarece asigură confort termic sporit.

În prezent sunt populare modelele cu clapetă, deoarece permit manevrarea cu ușurință a telefonului sau a altor articole, fără a fi nevoie să vă scoateți complet mănușile.

   

 

Câteva ponturi pentru a face față frigului

Indiferent că așteptați tramvaiul, fixați legăturile pe snowboard sau montați cortul pe timp de iarnă, vreți să aveți mereu parte de confort termic optim.

>>> CITEȘTE MAI DEPARTE <<<

 

Când mănușile nu sunt îndeajuns

În situațiile când mănușile nu sunt îndeajuns este necesar să vă echipați cu modele cu încălzire electrică sau cu accesorii sub formă de încălzitoare chimice. Avem încălzitoare chimice de la brandul Yate sau N-Rit.

 

Puțină mișcare 

Minimaliștii se mulțumesc doar cu câteva rotiri a mâinilor. Scopul este de a trimite cât mai mult sânge către vârfurile degetelor. Când ajungeți în punctul în care degetele vă furnică, mențineți sângele în circulație strângând degetele în mod regulat.

 

Linkuri utile

 

Sursă: pixabay.com

5 pași simpli pentru a îndepărta ceara de pe haine

Sfaturi

Ați murdărit hainele cu ceară și nu o mai puteți îndepărta? În articolul nostru vei găsi câteva sfaturi despre cum să cureți îmbăcămintea!

Cum se aleg rachetele de zăpadă?

Sfaturi

Îți place să fii la munte mai mult decât acasă, dar când pătura albă se așterne, simți că sezonul tău s-a terminat? Vă înșelați, terenul acoperit de zăpadă nu este doar pentru schiorii montani. Rachetele de zăpadă sunt cele care te readuc pe traseu.

Există o lungime universală pentru bețele de schi fond?

Sfaturi

Pentru un începător complet, cu siguranță nu va fi nevoie să cumpărați mai multe perechi de bețe și chiar și copiii care abia încep să se inițieze în schi fond se vor descurca bine cu o singură pereche. Pentru toți ceilalți, lungimea bețelor de schi fond trebuie aleasă pe baza mai multor aspecte.

Selectăm pentru dvs.

Mănuși de schi Leki Guide Lite

318 Lei (30.19 %) de la 222 Lei

Comparat

Mănuși bărbați Hi-Tec Lansa

150 Lei

Comparat

217 Lei (33.18 %) 145 Lei

Comparat

220 Lei (36.36 %) 140 Lei

Comparat

432 Lei (40.74 %) de la 256 Lei

Comparat

180 Lei (62.74 %) 67 Lei

Comparat

150 Lei (59.33 %) 61 Lei

Comparat

432 Lei (43.06 %) de la 246 Lei

Comparat