Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Cum să vă păstrați mâinile calde

Degetele înghețate sunt un lucru obișnuit - nu vă deranjează atât de mult în oraș, dar dacă nu reușiți să prindeți tenda cortului înainte de o furtună de zăpadă, nu va fi o experiență prea plăcută. Unul dintre ajutoarele esențiale pentru a face față degetelor înghețate sunt mănușile.


Cuprins

 

Alegerea mănușilor

În timpul alegerea mănușilor pentru vremea geroasă aruncați o privire la mănușile cu un deget. Mănușile cu degete sunt mai elegante și mai practice, însă în condiții cu temperaturi scăzute sunt ideale cele cu un singur deget, deoarece asigură confort termic sporit.

În prezent sunt populare modelele cu clapetă, deoarece permit manevrarea cu ușurință a telefonului sau a altor articole, fără a fi nevoie să vă scoateți complet mănușile.

   

 

Câteva ponturi pentru a face față frigului

Indiferent că așteptați tramvaiul, fixați legăturile pe snowboard sau montați cortul pe timp de iarnă, vreți să aveți mereu parte de confort termic optim.

>>> CITEȘTE MAI DEPARTE <<<

 

Când mănușile nu sunt îndeajuns

În situațiile când mănușile nu sunt îndeajuns este necesar să vă echipați cu modele cu încălzire electrică sau cu accesorii sub formă de încălzitoare chimice. Avem încălzitoare chimice de la brandul Yate sau N-Rit.

 

Puțină mișcare 

Minimaliștii se mulțumesc doar cu câteva rotiri a mâinilor. Scopul este de a trimite cât mai mult sânge către vârfurile degetelor. Când ajungeți în punctul în care degetele vă furnică, mențineți sângele în circulație strângând degetele în mod regulat.

 

Linkuri utile

 

Sursă: pixabay.com

Alergarea cu câinele

Sfaturi

Căutați un partener pentru alergarea de rutină care să nu vă demotiveze nici în zilele geroase sau ploioase? Atunci avem un pont pentru d-voastră!

Gătitul în natură- rețete

Sfaturi

Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.

Cum să spălați și să îngrijiți un rucsac

Sfaturi

Rucsacul este un super-ajutor. Pentru călătorii, acesta vă ușurează munca, pentru unele situații, un rucsac de calitate este chiar o necesitate. Dacă ați investit să îl alegeți cu grijă, probabil că vă așteptați ca acesta să vă servească perfect mulți ani de acum încolo. Noi știm cum să facem acest lucru.

Selectăm pentru dvs.

300 Lei (43 %) 171 Lei

Comparat

275 Lei (42.55 %) de la 158 Lei

Comparat

Mănuși bărbați

150 Lei (19.33 %) 121 Lei

Comparat

Mănuși bărbați

340 Lei (44.71 %) 188 Lei

Comparat

432 Lei (28.47 %) 309 Lei

Comparat

280 Lei (38.57 %) 172 Lei

Comparat

432 Lei (40.97 %) 255 Lei

Comparat

150 Lei (10 %) 135 Lei

Comparat