Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Cum să alegi un sac de dormit în funcție de activitate

Cu fibre, cu pene sau din fibre goale? De vara sau pentru trei anotimpuri? Mumie sau pătură? Pentru a alege un sac de dormit, cel mai bine va fi dacă vă încadrați într-una dintre categoriile de mai jos.


Cuprins

Călătoresc cu mașina , iarna la cabană

Ai nevoie de confort, vei folosi sacul de dormit mai ales vara, la temperaturi mai scăzute te vei scufunda în el la cabană? Călătorești cu mașina, astfel încât greutatea sacului de dormit nu joacă un rol important pentru tine și nu te vei teme nici măcar de sacii de două kilograme, care au prețuri mai rezonabile? Sacii de dormit spațioși, dar mai grei, sunt cei tip pătură sau în formă de ou, care vor fi apreciați mai ales de cei dintre voi care nu vor o pătură, dar nici nu se simt bine într-o mumie. Puteți alege, de exemplu, dintre sacii tip mumie confortabili de la Husky sau sacii de dormit tip pătură de la Vango sau Outwell .

Merg în drumeții prin pădurile mioritice

Nu vrei să investești mulți bani în sacul de dormit când vremea se înrăutățește, poți să te întorci acasă oricând ? Nu vrei să investești mulți bani într-un sac, dar ai vrea să încapă ceva în rucsac în afară de un sacul de dormit ? Sacii de dormit ieftini tip mumie sunt cei care nu sunt cusuți de branduri renumite. De asemenea, potriviți din primăvara târziu până la începutul toamnei și nu depășesc 1.700 g. În această categorie, câștigă mărcile cehești, de exemplu Pinguin sau Trimm.

Merg ” în lume” și am nevoie de ceva pe care să mă bazez

Cel mai mic sac de dormit cu cele mai bune proprietăți posibile costă mai mulți bani, dar această investiţie dă roade pentru călătoriile din întreaga lume. Astfel de saci de dormit pentru trei anotimpuri (primăvară, vară, toamnă) au cu puțin sub 1500 g în greutate.Dar nu uitați că prețul corespunde calității manoperei și materialelor utilizate.

Cu bicicleta - greutatea este foarte importantă

Majoritatea bicicliștilor merg în drumeții vara, așa că sacul de dormit ales va fi unul de vară, desigur cât mai mic posibil. Unii saci de dormit de vară cântăresc până la 600 g și sunt doar pături sau protecție împotriva țânțarilor. Cu toate acestea, selecția este deja mai mare până la 1 kg. Sacii de dormit cu temperatura confortabilă peste +5 ° C sunt încă destul de mici și prețul lor depinde de greutate, producător și materialele utilizate.

Am pornit în expediții solicitante

Acești saci de dormit au cele mai moderne materiale pentru condiții solicitante, de care poate depinde viața . Preţul reflectă calitatea de producție. În plus față de cele mai noi fibre spiralate sau amestecuri de fibre (fibre goale cu microfibră) ca material interior se folosesc în continuare penele imbatabile, dar protejate de umiditate cu o membrana impermeabilă sau intercalată cu un strat de izolație sintetică. Astfel de produse sunt, de exemplu Mountain Equipment sau o companie cehă Patizon. Dacă aveți în vedere o „pană”, vă recomandăm articolul Sacii de dormit cu pene și întreținerea acestora.

 

Link-uri utile

Autor: Vít Hruška

Surse: arhiva autorului, unsplash.com

10 sfaturi pentru cadouri de ultimă oră

Sfaturi

Este un clasic. În fiecare an încerc să-mi planific cumpărarea cadourilor cu mult timp înainte. Sincer, aleg piese care ar trebui să pună un zâmbet pe fața destinatarului. Și tot ajung să cumpăr cadouri pe ultima 100m. Dacă te afli în aceeași situație ca și mine, vezi aceste sfaturi care s-ar putea să te scutească puțin de nervi. Și, cel mai important, cu siguranță vei da lovitura cu ele.

Cum să începe să practicăm yoga?

Sfaturi

Yoga are reputația de a fi un sport potrivit pentru toți, indiferent de vârstă sau de capacitatea fizică. Este un ”extra” eficient pentru întărirea mușchilor interni și pentru întinderea întregului corp. Încercați și dvs.

Cum să alegeți hainele de dimensiuni potrivite?

Sfaturi

În calitate de aventurieri adevărați, ne place cel mai mult să ne petrecem timpul în aer liber. Hainele trebuie să ni se potrivească, pur și simplu, indiferent de vreme. Pentru ca totul să fie așa cum trebuie, vom învăța cum să obținem hainele de mărimea potrivită.

Selectăm pentru dvs.

600 Lei (53.33 %) 280 Lei

Comparat

Sac de dormit pentru copii Boll Patrol Lite

375 Lei (21.33 %) de la 295 Lei

Comparat

Sac de dormit de puf Warg Stark 650

1 260 Lei (39.13 %) 767 Lei

Comparat

Sac de dormit pentru copii Boll Stellar

587 Lei (20.1 %) de la 469 Lei

Comparat

440 Lei (45.45 %) 240 Lei

Comparat

440 Lei (45.45 %) 240 Lei

Comparat

1 500 Lei

Comparat

1 500 Lei (30.67 %) 1 040 Lei

Comparat