Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Cum să țineți copii ocupați în pandemie

Un traseu de curaj, jocuri retro, lupte, frisbee și alte sfaturi despre cum să distrați copiii în timpul lockdown-ului.


Cuprins

 

1. Frisbee,farfurii zburătoare

Acest joc nu necesită introducere. În lipsa vântului puteți să jucați toată familia, vă ține ocupați și în formă Puteți să îl aruncați pe un teren improvizat și să jucați pentru puncte, sau pur și simplu să îl aruncați într-un cerc sau să loviți zona definită cu o placă. Frisbee este distractiv, dar și un joc activ care ajută la coordonarea mișcărilor și observare.

 

 

2. Prânzul în natură

Cu siguranță veți găsi zone unde puteți face focul în zona dvs. imediată. Împachetați în bagaj ceva de gătit pe foc, pâine,muștar și un termos cu ceai și plecați în excursie la pas sau cu bicicleta.

Dacă doriți să oferiți copiilor (și dvs. înșivă) o experiență neobișnuită sub formă de prânz à la un mic chimist, atunci asigurați-vă că încercați câteva dintre mesele gata de la Adventure Menu Pe lângă metodele tradiționale de încălzire (cuptor cu microunde, ceainic, apă fierbinte ...), îl puteți încălzi prin autoîncălzire, atunci când așezați punga cu alimente într-o pungă specială de încălzire, la care adăugați o capsula de incalzire si apa. Capsula de unică folosință cu autoîncălzire funcționează pe principiul reacției termice a varului (var viu, oxid de calciu) cu apă. Creează o temperatură de până la 100 ° C și aburul fierbinte încălzește alimentele chiar și în condiții extreme în 12 minute. Succes garantat!

 

Video-Cum se încălzește Adventure Menu cu ajutorul încălzitorului

3. Bătălia

Pregătiți copiilor o bătalie Pentru copiii mai mici săgeți cu comori ascunse, cei mai mari pot desena o hartă Puteți găsi o mulțime de idei pentru un joc de luptă pe Internet, dvs. și copiii dvs. veți fi foarte fericiți. Se vor potrivi exact copilului tău. De obicei, ne gândim la jocurile de luptă ca la un eveniment distractiv și educativ. De obicei, ne gândim la jocurile de luptă ca la un eveniment distractiv și educativ. Puteți veni cu ușurință cu sarcini adecvate vârstei sau cu o recompensă pe tema dată.

Idei:

  • Lupta de Paște - La început, copiii primesc o scrisoare cu o poveste de Paște și un rebus. La stațiile individuale, aceștia completează apoi rândurile individuale ale reebususlui, tematic toate ghicitorile se referă la Paște, și vor găsi întotdeauna răspunsurile în scrisoarea introductivă. La sfârșit îî așteaptă o comoară și ouă roșii.
  • În acest fel puteți pregăti un carnaval, de Halloween etc.

4. Jocuri retro

Elasticul,coarda,școala,rațele și vânătorii :Jocurile pe care le jucam de mici erau caracterizate de faptul că nu aveam nevoie de nimic special pentru ele și puteau fi jucate oriunde și într-un spațiu mic Și de asta avem nevoie. Inspirați-vă de pe internet sau din cărți despre jocuri retro.

5. Construcții în pădure

Copii mai mici pot construi căsuțe pentru buburuze. Profitați de toate ingredientele naturale din împrejur și încercați să le construiți frumos buburuzelor Fiicele își construiesc pătuțuri, un gard, o grădină ... și apoi merg să vadă dacă casa mai rezistă acolo și dacă cineva s-a mutat în ea (de obicei, putem găsi cu adevărat câteva furnici acolo).

Copii mai mari cu ajutorul dvs. pot construi adevărate buncăre, sau acoperișuri. Palatele complete pot fi completate cu frânghie, ramuri și zornăituri. Nu tăiați niciodată nimic, nu rupeți crengile copacilor vii și construiți cu ceea ce găsiți pe jos Când ni se va permite cu toții să ne întâlnim din nou, copiii dvs. își vor putea invita prietenii la casele lor.

 

 

Despre autor

Kateřina Balcarová

Katka e mama a doi copii mici. După ce s-a angajat în concediu pentru creșterea copilului, ea și-a schimbat pasiunea pentru alpinism pentru pasiunea pentru alergare și a reușit distanțe ultra-maratonice. În plus, este instructor de alpinism și îi place să împărtășească tuturor experiențele sale din alpinism, drumeții, alergare și părinți pasionați de outdoor.

 

 

6. Căutare de comori

Prietena mea și cu mine am venit cu această variantă de căutare a comorilor ca urmare a lock down-ului. Unul dintre prieteni pregătește comoara pentru celălalt și o stochează cu grijă. Îi spune prietenului său locația, indiferent de forma Noi am desenat hărți. Pe lângă acestea, pot fi furnizate coordonate cardinale sau o descriere verbală. Apoi prietenul se apucă de căutat comoara. Conținutul poate fi orice. O fiică și o prietenă prin rotație creează un basm și îi adaugă întotdeauna o dulcegărie.

 

7. Slackline

Slackline este o curea elastică pe care o întinzi între doi copaci și încerci să mergi. Te vei distra mult, vei consolida centrul corpului, îți vei consolida umerii și brațele și, în cel mai bun mod, poți exersa echilibrul .

Pentru început, vă recomand să cumpărați o slackline lungă de 15 m, cu un clichet și o grosime de 5 cm. Din oferta noastră, aceasta îndeplinește aceste cerințe Slackline singing rock packet 15 m și întindeți -o la primele încercări la o lungime scurtă, poate doar la 3 metri, jos deasupra solului Funia nu se va lăsa și nu se va mișca atât de mult, mersul va fi mai ușor și copiii nu se vor teme. Odată ce vă simțiți în siguranțăputeți face primii pași și vă puteți extinde și ridica de la sol.

Încă de la început, încearcați să luați poziția corectă Cu genunchii puțin îndoiți,umerii jos,spatele drept aceasta este poziția corectă. Postura trebuie să mie fermă,abdomenul încordat la maxim. Pe de altă parte, menține-ți mâinile relaxate și folosește-le pentru a compensa fluctuațiile frânghiei. Privirea trebuie să fie înainte fixată asupra unui punct.

Vărsta ideală pentru o primă încercare este de 6-7 ani. Pentru copii, este indicat să întindeți coarda deasupra liniei la o înălțime de aproximativ 2 metri. Atașați o carabină la acesta, la care atașați o bucată de frânghie, astfel încât două arcuri să se extindă de la carabină. Copiii pot lua arcurile în mână și le pot folosi pentru a echilibra și a câștiga treptat stabilitate.

Concluzii:

  • La început, aproape nimeni nu face un pas pe linie. Nu te descuraja și perseverează, o să-ți dai seama și te vei îndrăgosti de această mișcare.

 

Video-Instalarea SINGING ROCK Slackline set 15 m

 

8. Calea curajului

Bătălia pe întuneric Experiența reală pe care copiii trebuie să o ia este percepția întunericului, a sunetelor de noapte, a umbrelor Este suficient să marcăm traseul cu multe lumânări, lampioane (punem o lumânaremică în borcan) și să lăsăm copiii să parcurgă traseul fără încercări. Depinde doar de noi părinții ,dacă mergem cu ei sau îi lăsam singuri. Personal, nu sunt pro speriat copiii, așa că căile noastre de curaj nu includ fantome sau sunete înfricoșătoare artificiale. Scopul meu este să îi fac pe copii să simtă că întunericul este singur nu este periculos La finalul căii luminate, pe copii îi pot aștepta comori, scrisori,recompense sau încercări. La sfârșitul traseului, este important să discutați cu copiii despre modul în care au perceput traseul, despre ce s-ar fi putut teme și să discute temerile lor .

Dacă vă aventurași nu uitați să împachetați copiilor lanterna frontală sau lanterna.

 

 

9. Patine cu rotile

Copiilor le place să ”se dea cu rolele” și dacă aveți o suprafață plană de beton în apropiere, vor învăța să circule foarte repede. Pe lângă patine trebuie să achiziționați protecții și cască Rolele pentru copii sunt ajustabile pe 3-4 dimensiuni dimensiuni, deci nu trebuie să vă faceți griji că îi va crește copilului piciorul foarte repede.

Inițial, exersați într-un spațiu mic și participați la jocuri, de îndată ce copilul începe sa se simtă în siguranță, puteți face o mică excursie pe o pistă de biciclete plană. 

Idei de jocuri :

  • Trasaţi un traseu cu cretă. Mergeți liber. Cine trece linia trebuie să împlinească o pedeapsă.
  • Slalom
  • ”Prinsa”(adaptați jocul la viteza la care se simte confortabil copilul)

Jocul îl puteți adapta și cu bicicleta, trotineta,tricicleta....sau doar la alergare.

 

 

Link-uri utile

 

Autor: Kateřina Balcarová

Imagini: arhiva autorului pixabay.com, pixabay.com

Patagonia - un brand sustenabil care se gândește la natură

Noutăți

Preferați brandurile de îmbrăcăminte sustenabilă? Cunoașteți marca Patagonia?

11 ani de aventură cu 4camping

Noutăți

4camping împlinește 11 ani! Alături de noi, priviți înapoi la anii de aventură pe care i-am trăit împreună.

Povestea cărăușului din Tatra - Hanwag Sole People

Noutăți

Mersul pe jos este cea mai naturală mișcare pentru oameni. Dar pentru unii mersul pe jos este mult mai mult decât o simplă mișcare. Este începutul unei noi aventuri, explorare și depășire a propriilor limite sau urmărirea unei pasiuni. Vino să te lași inspirat și să pornești în propria ta călătorie de aventură.