Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Materialele tendei corturilor Outwell

Marca daneză Outwell colaborează pentru a dezvolta materiale pentru tendele corturilor sale de familie. Corturile lor folosesc materiale din poliester și policoton.

Compania daneză Outwell cu siguranță nu are nevoie de o prezentare îndelungată. Aceasta este o companie care furnizează cele mai confortabile corturi de familie disponibile pe piața noastră și suntem onorați că acesta este unul dintre brandurile emblematice ale magazinului nostru 

Brandul Outwell colaborează pentru a dezvolta și a produce materiale pentru corturile sale de familie. Astfel, materialele utilizate îndeplinesc cerințele exigente ale mărcii în materie de design și, mai presus de toate, cea mai bună funcționalitate posibilă. Tendele sunt confecționate fie din fibre de poliester 100% rezistente la UV, potrivite pentru condiții dure, fie din policoton (un amestec de bumbac și poliester) pentru o respirabilitate și un confort maxim la diverse temperaturi exterioare.

Tendele din poliester au un strat de PU pentru a asigura impermeabilitatea. Tendele din policoton fin țesute au un finisaj hidrofug, dar permit trecerea vaporilor de apă pentru a evita producerea condensării pe suprafață.

Tendele și supratendele corturilor de familie Outwell sunt realizate din următoarele materiale:

Outtex 3000 Select

Outtex 3000 Select este un poliester rezistent, potrivit pentru camping ocazional. Este prevăzut cu un strat de acoperire PU cu o coloană de apă de 3000 mm. Acest material poate fi găsit pe adăposturile și corturile de petrecere din colecția Utility Tents, de exemplu pe corturile Day Shelter M sau L.

Outtex 3000 Silver Pro

Outtex 3000 Silver Pro este un poliester acoperit cu PU, cu o coloană de apă de 3000 mm. De asemenea, este acoperit pe interior cu un strat de argint care reflectă căldura internă pentru a menține confortul termic în interiorul cortului.

Outtex 3000 Peak

Outtex 3000 Peak este cel mai durabil material din gama Outtex 3000. Oferă un echilibru între greutate și durabilitate și îndeplinește cerințele pentru camping regulat. Bineînțeles, este echipat cu un strat de PU cu o coloană de apă de 3000 mm.

Outtex 4000 Select

Outtex 4000 Select este un poliester durabil, potrivit pentru campare regulată. Este prevăzut cu un strat de PU cu o coloană de apă de 4000 mm. Acest material este utilizat pentru producția tendelor din colecția Select, Air și Privilege. Îl puteți găsi, de exemplu, pe corturile Cedarville 3A, Reddick 5A, Chatham 6A, Dayton 4 sau Willwood 6

Outtex 6000 Pro

Outtex 6000 Pro este un poliester foarte rezistent și durabil, fabricat pentru colecțiile de corturi mai luxoase de la Outwell. Cu un strat de PU și o coloană de apă de 6000 mm, acest material este potrivit pentru camping pe tot parcursul anului. Cu tendă din material Outtex 6000 Pro se pot mândri corturile gonflabile din colecția Smart Air (de exemplu, Mayville 6SA sau Belleville 5SA) și corturile cu construcție din tije, din colecția Premium, inclusiv Birdland 5P, Nevada 4P sau Montana 6P.

Outtex Airtech

Outtex Airtech este fabricat din policoton, un amestec de bumbac și poliester. Este un material respirabil cu un finisaj hidrofug. Fibrele dens țesute împiedică apa să se infiltreze, iar combinația de materiale naturale și artificiale împiedică precipitarea vaporilor de apă în interiorul cortului. Acest material respirabil poate fi întâlnit în cazul corturilor gonflabile de top Imperial Air, în special în corturile Rock Lake 3ATC și Rock Lake 5ATC.

Centrul de testare a corturilor Outwell (eng):

Corturi de familie Outwell