Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Colecția de corturi Outwell Prime Air Collection

Spațiul mare, aerisit, ventilația eficientă și accesul ușor sunt elemente cheie ale colecției Prime Air de la Outwell, care include 12 modele universale, pentru a se potrivi atât pentru grupuri de utilizatori, de la cupluri la familii mari sau familii cu prieteni. Țevile preformate ale sistemului de aer asigură o înălțime completă potrivită pentru a sta în picioare.

2020

Pentru un confort mai mare și un acces nerestricționat, există cele două intrări largi, care, de asemenea, vă fac să vă simțiți ca și cum ați fi pe verandă. Nou pentru 2020 este sistemul magnetic Quick and Quiet, datorită căruia deschiderea ușii dormitorului este ușoară, rapidă și, cel mai important, silențioasă, astfel încât să nu îi deranjați pe ceilalți. O altă noutate pentru 2020 este sistemul Hooktrack, care, datorită unei șine discrete speciale cu cârlige, permite atârnarea unei lămpi, benzi LED sau aranjarea cablurilor. Drept ușă frontală poate fi servi doar plasă de țânțari - fără insecte, doar aer proaspăt.

Inovația și atenția la detalii importante sunt evidente în toate direcțiile. Orificiul pentru cablul prelungitor, dormitoare întunecate, organizator, un sistem cu 3 tipuri diferite de cuie este doar o listă mică. Toate corturile din colecția Prime Air includ și o pompă.

2021

Colecția de corturi Outwell Prime Air Collection 2021 vine cu o serie de noutăți.  Aceste inovații includ o culoare nouă, o nuanțare a cupolei pe interior, pentru un somn mai bun, ventilație în dormitoare și o deschidere complet reglabilă în spatele cortului. 

Pentru 2021 oferim următoarele corturi: Lindale 5PA, Rosedale 4PA, Rosedale 5PA, Parkdale 4PA, Parkdale 6PA, Avondale 5PA, Oakdale 5PA, Birchdale 6PA, Hartsdale 6PA, Pinedale 6PA, Knightdale 8PA, Sundale 7PA

2022

Acest an a adus noile modele: Lindale 3PAAvondale 6PAJacksondale 5PA și Queensdale 8PA

 

Introducerea propriilor branduri Zulu, Warg, MOOA

Despre branduri

La 4camping transferăm cunoștințele noastre către propria producție privată.

STANDARD 100 - OEKO-TEX

Despre branduri

Doriți să vă asigurați că nu cumpărați produse dăunătoare sănătății dumneavoastră? Asociația OEKO-TEX testează produsele pe baza celor mai stricte criterii!

Fairtrade

Despre branduri

Alege haine certificate Fairtrade și susține comerțul echitabil!