Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Colecția de corturi Outwell Privilege Collection

Colecția de corturi Outwell Privilege Collection 2020 oferă o gamă largă de modele și dimensiuni. Această colecție va fi apreciată în special de cuplurile și familiile care au decis să meargă pentru prima dată cu cortul și care, prin urmare, caută un produs confortabil într-o gamă de prețuri accesibile. Toate modelele oferă spații spectaculoase, fie că este vorba de dimensiunea dormitoarelor sau a zonelor de relaxare. Sistemul de acces la 360° permite ușilor dormitoarelor cu dimensiuni generoase să se deschidă complet și să poată fi pliate, oferind o utilizare mai bună și mai versatilă a spațiului. Dormitoarele întunecate, organizatorul și orificiul pentru un cablu prelungitor contribuie la confortul de a vă bucura de vacanță.

Combinația de fibră de sticlă cu materiale ușoare și flexibile oferă rezistență și rigiditate excepționale, reducând în același timp dimensiunea și greutatea ambalajului. Circulația aerului ușor de reglat va face multe vacanțe mai plăcute. Plasa de țânțari care acoperă complet intrarea este utilă dacă doriți să ventilați eficient și în același timp să vă protejați de insecte. Sistemul patentat de stabilizare în condiții de vânt este o mare inovație în ceea ce privește stabilitatea cortului, dovedită în cercetare și pe teren. Sistemul este alcătuit din puncte de ancorare între partea exterioară a cortului, tijă și cui. Formează astfel o siguranță fiabilă în cazul rafalelor de vânt.

O noutate pentru 2020 este sistemul de suspendare Hooktrack, care, datorită unei șine speciale discrete cu cârlige, vă permite să agățați un felinar, o bandă LED sau să ascundeți și să aranjați cablurile.

Colecția include modeleFranklin 3Franklin 5Dayton 4Dayton 5Willwood 5Willwood 6Collingwood 5Collingwood 6, Mallwood 5 și Mallwood 7.

170 de ani de îmbrăcăminte din lână Devold

Despre branduri

Ziua de naștere a lui Devold. Cunoașteți această marcă?

Prezentarea propriilor branduri Zulu, Warg, MOOA

Despre branduri

La 4camping transferăm cunoștințele noastre către propria producție privată.

Colecția de corturi Outwell Deluxe Air Collection

Despre branduri

Colecția Deluxe Air este o nouă colecție de la Outwell pe care familiile o vor aprecia. Colecția impresionează prin spațiul său, construcția gonflabilă și caracteristicile practice pentru a vă face șederea în camping mai plăcută.