Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

✌️ Cumpărați mai mult și plătiți mai puțin cu codul MY40! 🤩 *Reducere 40 Ron valabilă pentru achiziții de peste 400 Ron

Colecția de corturi Outwell Select Collection

Colecția de corturi Outwell Select Collection din 2021 oferă o gamă largă de modele și dimensiuni. Această colecție de corturi de familie combină designul inovator, spațiul aerisit și accesul ușor. Colecția include un total de 8 corturi, din care poate alege toată lumea.

În această colecție, găsim corturi care au o construcție realizată dintr-un amestec flexibil de fibre de sticlă Duratec Flex System. Această construcție se remarcă prin greutatea redusă, manevrarea ușoară și dimensiunile compacte atunci când este pliată. Apoi, tenda este alcătuită din materialul inovator Outtex 4000 Select, care oferă protecție împotriva intemperiilor, cusături lipite și protecție împotriva razelor UV. Lumina zilei este asigurată de ferestrele largi și colorate cu perdele și de un acoperiș ușor. În zona dormitorului, tenda are o culoare închisă pentru un somn mai bun.

Confortul în timpul somnului este asigurat de dormitorul întunecat și spațios Premier Bedrooms, care este echipat, mai nou, cu un sistem magnetic Quick and Quiet și oferă o deschidere ușoară, rapidă și, cel mai important, silențioasă, astfel încât să nu-i deranjați pe ceilalți când ieșiți. Veți aprecia, de asemenea, sistemul Hooktrack care, datorită unei șine speciale cu agățători, vă permite să agățați o lampă, o bandă LED sau să ascundeți și să aranjați cablurile.

Corturile au o intrare panoramică largă, cu plasă de țânțari, care este utilă dacă doriți să ventilați eficient și, în același timp, să vă protejați de insecte. Orificiul de ventilație complet reglabil în partea din spate a cortului contribuie, de asemenea, la o circulație perfectă a aerului. Alte caracteristici ale cortului includ posibilitatea de a aduce un cablu de extensie, fermoare lipite, un sistem de stabilizare OWS pentru vreme rece, o podea cusută și alte accesorii.

Colecția anului 2021 include următoarele modele: Oakwood 3, Oakwood 5Springwood 4Springwood 5Greenwood 5Greenwood 6Norwood 6Winwood 8

Bumbacul organic

Despre branduri

Bumbacul este un material care este popular în întreaga lume. Cu toate acestea, cultivarea plantelor de bumbac poate avea un efect foarte negativ asupra mediului înconjurător. Care sunt diferențele dintre bumbacul cultivat în mod convențional și bumbacul organic certificat?

Bluesign APPROVED

Despre branduri

Icebreaker Transparency report 4

Despre branduri

Icebreaker, una dintre cele mai importante mărci producătoare de produse pe bază de lână merinos, vine cu un nou Raport de transparență. Obiectivul îndrăzneț pentru 2023 este simplu, să devină un brand complet independent de materiale plastice.