Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Colecția de corturi Outwell Select Collection

Colecția de corturi Outwell Select Collection din 2021 oferă o gamă largă de modele și dimensiuni. Această colecție de corturi de familie combină designul inovator, spațiul aerisit și accesul ușor. Colecția include un total de 8 corturi, din care poate alege toată lumea.

În această colecție, găsim corturi care au o construcție realizată dintr-un amestec flexibil de fibre de sticlă Duratec Flex System. Această construcție se remarcă prin greutatea redusă, manevrarea ușoară și dimensiunile compacte atunci când este pliată. Apoi, tenda este alcătuită din materialul inovator Outtex 4000 Select, care oferă protecție împotriva intemperiilor, cusături lipite și protecție împotriva razelor UV. Lumina zilei este asigurată de ferestrele largi și colorate cu perdele și de un acoperiș ușor. În zona dormitorului, tenda are o culoare închisă pentru un somn mai bun.

Confortul în timpul somnului este asigurat de dormitorul întunecat și spațios Premier Bedrooms, care este echipat, mai nou, cu un sistem magnetic Quick and Quiet și oferă o deschidere ușoară, rapidă și, cel mai important, silențioasă, astfel încât să nu-i deranjați pe ceilalți când ieșiți. Veți aprecia, de asemenea, sistemul Hooktrack care, datorită unei șine speciale cu agățători, vă permite să agățați o lampă, o bandă LED sau să ascundeți și să aranjați cablurile.

Corturile au o intrare panoramică largă, cu plasă de țânțari, care este utilă dacă doriți să ventilați eficient și, în același timp, să vă protejați de insecte. Orificiul de ventilație complet reglabil în partea din spate a cortului contribuie, de asemenea, la o circulație perfectă a aerului. Alte caracteristici ale cortului includ posibilitatea de a aduce un cablu de extensie, fermoare lipite, un sistem de stabilizare OWS pentru vreme rece, o podea cusută și alte accesorii.

Colecția anului 2021 include următoarele modele: Oakwood 3, Oakwood 5Springwood 4Springwood 5Greenwood 5Greenwood 6Norwood 6Winwood 8

Introducerea propriilor branduri Zulu, Warg, MOOA

Despre branduri

La 4camping transferăm cunoștințele noastre către propria producție privată.

STANDARD 100 - OEKO-TEX

Despre branduri

Doriți să vă asigurați că nu cumpărați produse dăunătoare sănătății dumneavoastră? Asociația OEKO-TEX testează produsele pe baza celor mai stricte criterii!

Fairtrade

Despre branduri

Alege haine certificate Fairtrade și susține comerțul echitabil!