Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

✌️ Cumpărați mai mult și plătiți mai puțin cu codul MY40! 🤩 *Reducere 40 Ron valabilă pentru achiziții de peste 400 Ron

Certificare conform standardelor EN 13537

Determinarea certificată a temperaturii în conformitate cu standardul de temperatură EN 13537. Trei temperaturi sunt menționate de obicei pe sacii de dormit: confort, limită și extremă, clasificarea conform standardului EN13537 are loc în laboratoare în condiții care este puțin probabil să apară în aer liber. Prin urmare, temperaturile sunt doar orientative.

  • confort - indică temperatura la care, în condiții ideale (de laborator), o femeie de 25 de ani (160 cm, 60 kg) doarme confortabil.
  • limită - temperatură confortabilă pentru un bărbat de 25 de ani (173 cm, 70 kg).
  • extremă - este temperatura care indică posibila limită de pericol pentru hipotermie. Cu siguranță nu alegeți un sac de dormit în funcție de temperatura extremă!

Acestea sunt valorile conform cărora putem compara sacii de dormit într-o anumită categorie.

Cu toate acestea, atunci când alegeți temperatura de care aveți nevoie, trebuie să țineți cont în principal dacă sunteți sensibil la frig sau, pentru dvs., vara se încheie cu primii fulgi de zăpadă. În plus, senzația de căldură depinde și de starea dvs. actuală.

Ești obosit, flămând sau bolnav? În astfel de situații, nu vă veți putea încălzi în sacul de dormit atât de ușor și veți avea nevoie de unul mai călduros.

De asemenea, rețineți că, cu fiecare utilizare a sacului de dormit, fibrele izolatoare se pot rupe și confortul scade constant. Prin urmare, atunci când alegeți limitele de temperatură, bazați-vă pe cunoștințele și experiența dvs., nu uitați că senzația de căldură este foarte subiectivă.

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călător. Colecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.  

Drop

Informații suplimentare despre produs

În special pentru încălțămintea de alergat este un parametru important pentru selectarea acestora.  Drop Heel-to-Toe indică diferența de înălțime a elementului de amortizare sub călcâie și vârf, adică înclinarea piciorului. Cu cât numărul este mai mic, cu atât amprenta (peste deget de la picior) este mai naturală ne permite să pornim. Este o chestiune foarte individuală și este necesar să încercați ceea ce vi se potrivește, dar, în general, se poate spune că: Încălțămintea cu structura de 0 – 4 mm sunt concepute pentru alergători cu experiență, pentru alergare rapidă Încălțămintea cu structura de 5 – 9 mm permit aderența prin vârf/centru piciorului Încălțămintea cu structura de 10 – 12 mm selectați, dacă călcați pe călcâi sau aveți o greutate mai mare