Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

TOKO

Natura și TOKO merg mână în mână. Marca face totul pentru a se asigura că pasionații de sporturi în aer liber au cele mai bune condiții pentru activitățile lor.

TOKO este o companie elvețiană fondată în 1916 de Jakob Tobler și specializată în producția de produse chimice - ceară pentru întreținerea pardoselilor din lemn, ceară pentru încălțăminte militară și încălțăminte pentru pescari și sportivi. Datorită calității sale de primă clasă, TOKO a devenit furnizorul oficial de service waxservis la Jocurile Olimpice de la St. Moritz în 1946, iar mai târziu a devenit partenerul oficial de service al Jocurilor Olimpice. Marca oferă o tradiție bogată, inovație constantă și o calitate de primă clasă a produselor. Specialistul în suprafețe dezvoltă și produce diverse tipuri de ceară, de la produse pentru începători până la sportivi profesioniști.
În dezvoltarea produselor optime, TOKO se concentrează intens asupra protecției naturii, protecția mediului nostru natural este o preocupare care este aproape de inima acestui brand. TOKO dezvoltă ceară de înaltă tehnologie pentru schiori și produse de înaltă calitate pentru îngrijirea echipamentului. Clienții TOKO se pot baza pe cea mai bună performanță posibilă și pe o funcționare de lungă durată a echipamentelor lor.

Arătat mai mult

Čelovky pro každého
Produsele găsite: 17

Produse