Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

REGULI DE SORTARE A OFERTELOR DE MĂRFURI

ForCamping s.r.o., ID nr.: 24295825, cu sediul social în Veselská 699, Letňany, 199 00 Praga 9, înregistrată în Registrul Comerțului, înregistrată la Tribunalul Municipal din Praga sub nr. C 194007, reprezentată de Jaroslav Skalka, director general,

pentru vânzarea de bunuri prin intermediul magazinului online https://www.4camping.ro

(denumit în continuare "web site-ul").

Dacă accesați secțiunea "sortare după" de pe site-ul nostru, trebuie să știți că folosim următoarele reguli pentru a afișa produsele în funcție de criteriile de selecție preferate de dumneavoastră.

 

1.SORTAREA DUPĂ "CEL MAI POPULAR"

1.1 În această secțiune sunt afișate, de obicei, cele mai bine cotate produse de către clienții noștri. Cu toate acestea, acesta nu este singurul criteriu care ar face ca doar produsele cele mai bine cotate de către clienții noștri să se afle pe primele poziții. Alte criterii sunt, de asemenea, luate în considerare în clasificarea produselor din această categorie, ceea ce poate afecta ordinea produselor afișate de algoritmi mai complecși. Criteriile specifice care influențează clasamentul produselor din categoria "cele mai populare" sunt următoarele

1.1.1. numărul de unități de produse vândute;

1.1.2 disponibilitatea și cantitatea de stoc din depozitul nostru;

1.1.3. prețul produsului (de regulă, produsele foarte scumpe nu se vor afla pe primele poziții, deoarece nu sunt atât de populare în rândul clienților noștri);

1.1.4. dacă produsul este la reducere;

1.1.5. categoria produsului;

1.1.6.parteneriate cu anumiți producători

1.1.7. rata de conversie a produsului

2.SORTAREA SECȚIUNII "CELE MAI BINE VÂNDUTE”

2.1.Această secțiune afișează cele mai bine vândute produse din categoria selectată, fără limită de timp. Produsele sunt sortate astfel încât cele mai bine vândute produse sunt sortate înaintea celor mai puțin vândute.

3. SORTAREA DUPĂ "CEL MAI UȘOR"

3.1. Această secțiune afișează cele mai ușoare produse din categoria selectată. Produsele sunt sortate în funcție de greutate în ordine crescătoare, în cazul în care există o potrivire aleatorie.

4. SORTAREA DUPĂ PREȚ

4.1.Preț de la cel mai scump

Bunurile sunt afișate în funcție de prețul de vânzare curent, iar bunurile cu cel mai mare preț de vânzare sunt afișate înaintea celor cu cel mai mic preț. Bunurile care au același preț de vânzare sunt apoi sortate în funcție de momentul în care au fost introduse în catalog. Produsele inserate mai târziu sunt sortate înaintea celor inserate mai devreme.

 

4.2.Preț de la cel mai ieftin

Bunurile sunt afișate în funcție de prețul de vânzare curent, cel mai mic preț de vânzare fiind afișat înaintea bunurilor cu preț mai mare. Bunurile care au același preț de vânzare sunt apoi sortate în funcție de momentul în care au fost introduse în catalog. Produsele inserate mai târziu sunt sortate înaintea celor inserate mai devreme.

4.3.Prețul de la cel mai redus

Bunurile sunt afișate în funcție de valoarea actuală a reducerii, iar bunurile cu cea mai mare reducere sunt ordonate înaintea celor cu o reducere mai mică. Bunurile care au aceeași reducere sunt apoi sortate în funcție de momentul în care au fost introduse în catalog. Produsele inserate mai târziu sunt sortate înaintea celor inserate mai devreme.

Prezentele reguli de sortare a ofertelor de bunuri sunt valabile începând cu 6.1.2023.