Cuțitul N°113 Sweet pop de la Opinel dispune de lamă cu zimți fini, ideali pentru tăierea roșiilor, a ouălor fierte sau a kiwiului.
Informații despre produs
Cuțitele Opinel sunt simple și robuste, dar la un preț prietenos. Briceagurile cu mâner de fag se produc din anul 1890 în orașul francez Saint-Jean-de-Maurienne din regiunea Savoy. Din anul 1973, sediul societății și producția este în orașul francez Chambery.
Cuțitul de calitate franțuzească Opinel este confecționat prin metode tradiționale în Chambéry. Acesta se caracterizează printr-o manoperă de calitate superioară. Lama este confecționată din oțel inoxidabil de calitate suedeză - Sandvik, care este cunoscut pentru rezistența și durabilitatea marginii ascuțite. Mânerul este confecționat dintr-o singură bucată de lemn de carpen. Datorită stratului puternic de lac, rezistența lemnului este sporită. Lama este atașată de mâner cu ajutorul niturilor fixe.
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.