Cuțit de bucătărie Victorinox, de înaltă calitate, pe care îl puteți folosi atunci când felierea necesită precizie, cum ar fi prelucrarea fructelor sau legumelor.
Informații despre produs
Fondatorul companiei elvețiene Victorinox este Karl Elsener, care în anul 1884 și-a deschis o fierărie în Ibach. De la începutul activității sale sa dedicat dezvoltării unui cuțit militar perfect, care pe vremea aceea era greu și robust. Elsner a ușurat cuțitul și a mai și adăugat la echipament un deschizător de cutii, o șurubelniță și mai târziu o lamă mai mică și un tirbușon.
Numele Victorinox este un acronim format din două cuvinte, numele Victoria (numele mamei lui Elsner) și cuvântul Inox - denumirea pentru oțel inoxidabil. Victorinox este astăzi cel mai mare producător de cuțite din Europa, produsele sale sunt exportate în majoritatea țărilor lumii și sunt sinonime cu calitate și funcționalitate pe toată generația sa.
Cuțitul de legumeVictorinox, este alegerea ideală pentru felierea precisă a fructelor, legumelor și a celor asemănătoare. Datorită lamei mai scurte, este extrem de la îndemână și mânerul îngust permite o aderență confortabilă în timpul gătitului. Cuțitul are o muchie de tăiere dreaptă și lama de 8 cm lungime, cu un vârf rotunjit.
Caracteristicile cuțitului pentru legume Victorinox:
O întrebare la care nu există un răspuns simplu. Alegerea celui mai bun oțel pentru cuțitul dumneavoastră este căutarea unui compromis între proprietăți oarecum contradictorii. Așadar, la ce să fiți atenți?
Desigur, poți să-ți împachetezi un săculeț cu chifle și o bucată de salam și să pleci. Poate fi un plan bun pentru o excursie de duminică cu familia, dar pentru un trek mai lung nu este chiar ideal.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.