Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Pinguin Peak 25 Short

Saltea

Reducere: -20 % Reduceri Saltea Pinguin Peak 25 Short portocaliu

Salteaua autogonflabilă Peak 25 Short a firmei Pinguin, este o saltea pliabilă, ușoară cu proprietăți de izolare perfectă. Varinta scurtă de 120 cm, este recomandată pentru copii.

Alegeți varianta
În stoc Termen de livrare
Prețul original 200,00 Lei 160,00 Lei
Reducere: 40,00 Lei -20 %
  • Magazinul nostru are evaluări excelente pe Compari.ro
  • 100% produse originale
  • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 299 lei
  • 30 de zile perioada de retur

Informații despre produs

Pinguin - producător de cortutri, saci de dormit, rucsacuri și îmbrăcăminte este unul dintre cei mai vechi producători cehi de echipament de camping și outdoor. Are sediul în estul Cehiei în orășelul Náchod.

Istoria mărcii a început cândva în anul 1989, când pe piața cehă au apărut produse cu emblema firmei. La început s-au axat doar pe produse cu umplutură de pene, cum sunt saci de dormit și geci din pene. Mai trziu firma a început ca primul dintre producătorii cehi cu dezvoltarea corturilor din folie dublă pentru turism și alpinism. După nu mult timp sortimentul produselor firmei Pinguin, a început să se extindă. Pinguin prosperă și în momentul de față.

Detalii despre brand

Ușoară, pliabilă, autogonflabilă salteaua Peak 25 Short a firmei Pinguin, este fabricată pentru cei ce economisesc spațiu,în schimbul confortului scăzut. Este destul de mare, pentru a izola cele mai importante părți ale corpului, de la cap până la picioare. Este perfectă, dacă sunteți la ture însoțiți de copii, pentru care este inutil să târâți, o saltea mare pentru adulți. Partea superioară a saltelei, este fabricată din material durabil Ripstop polyester diamant, care garantează o rezistență ridicată la rupere. Partea inferioară este îmbogățită cu o imprimare, cu stabilitate perfectă. Structură cu cavități verticale stelat, asigură un confort maxim pe orice substrat

Principalele avantaje ale saltelei Pinguin Peak 25 Short:

 

 

Parametri

Producător Pinguin
Seria de produse Peak
Material saltea Polyester Ripstop / laminare TPU
Tip saltea turistică / ultra-ușoară
Potrivit bărbați / femei
Greutate 490 g
Rezistență termică (R-value) 2,5
Dimensiuni ambalat 12 x 26 cm
Lungime 120 cm
Lățime 51 cm
Grosime 2,5 cm
Înjumătățire Da
Kit de reparat Da
Culoare: albastru / portocaliu/
Culoare predominantă: albastru / portocaliu
Termenul de garanție 24 luni
Codul produsului
EAN: