Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Laminarea saltelelor Pinguin

Ceea ce susține salteaua întreagă și totodată o protejează de abraziunea mecanică, este membrana exterioară. Haideți să vedem ce folosește brandul ceh Pinguin. 

Pentru a preveni posibilitatea de pierdere a aerului prin textilul superior al saltelei, la materialul de poliester este laminată membrană etanșă. Laminarea continuă a unei membrane, în loc de aplicarea unei acoperiri, elimină posibilitatea aplicării unui strat neuniform în locuri cu nereguli de material și pierderi de aer în zonele slab tratate. Utilizarea spumei PU cu membrană termo-laminată (TPU) este combinația de materiale de cea mai înaltă calitate de pe piața de astăzi.

All Mighty Guarantee Osprey

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călătorColecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.