Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Laminarea saltelelor Pinguin

Ceea ce susține salteaua întreagă și totodată o protejează de abraziunea mecanică, este membrana exterioară. Haideți să vedem ce folosește brandul ceh Pinguin. 

Pentru a preveni posibilitatea de pierdere a aerului prin textilul superior al saltelei, la materialul de poliester este laminată membrană etanșă. Laminarea continuă a unei membrane, în loc de aplicarea unei acoperiri, elimină posibilitatea aplicării unui strat neuniform în locuri cu nereguli de material și pierderi de aer în zonele slab tratate. Utilizarea spumei PU cu membrană termo-laminată (TPU) este combinația de materiale de cea mai înaltă calitate de pe piața de astăzi.

Cum alegem mărimea corectă a încălțămintei?

Informații suplimentare despre produs

Garanție extinsă Yate

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.