Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Tipuri de cavități ale saltelelor Pinguin

Cavitățile saltelelor Pinguin sunt diferite, iar viitorul proprietar al saltelei ar trebui să țină seama în mod cert de diferitele caracteristici și utilizări.

Cavități orizontale

Folosirea cavităților orizontale solicitate cu spumă este cel mai bun compromis între proprietățile izolației și greutatea saltelei. Acest mod are o rezistență termică ridicată, deoarece cilindrul de aer din cavitatea spumei este protejat și din partea superioară și din cea inferioară cu spumă care împiedică răcirea aerului în cavitate. Saltelele de acest tip de construcție, se folosesc pentru patru anotimpuri.

Cavități verticale

Cavitățile verticale cu spațiu dens asigură o greutate redusă a saltelei și o ambalare foarte bună. Acest tip de saltea este potrivit pentru utilizare din primăvară până în toamnă.

Cavități orizontale / verticale

Prin combinarea cavităților orizontale și verticale, se obține cea mai mare ușurare a saltelei. Cu toate acestea, datorită reducerii parțiale a capacității de încărcare a spumei "duble perforate", marca Pinguin folosește această combinație numai în zonele mai puțin tensionate ale saltelei - de exemplu la cap și la picioare. În cele mai expuse părți ale saltelei se folosesc cavități orizontale, care, de asemenea, ridică proprietățile izolatoare ale întregei saltea. Acestea se clasifică ca fiind pentru patru anotimpuri.

Saltele pline fără cavități

Spuma completă fără void este cea mai confortabilă și cea mai bună izolare a tuturor tipurilor menționate mai sus,  în detrimentul modului de ambalare care este mai slăbuț. Aceste saltele pot fi folosite tot timpul anului, dar datorită greutății lor mai mari nu sunt recomandate pentru drumeții.

Garanție extinsă Yate

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călător. Colecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.