Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Warg Stark 650 Ladies

Sac de dormit de puf

Reducere: -44 % Ultimile buc. Livrare gratuită

Sacul de dormit versiunea scurtă a lui Warg Stark 650 este umplut cu pene de rață cu o umplutură superioară peste standard de 750 Cuin. Un partener excelent pentru drumeții în trei sezoane, camping și ciclism.

Alegeți varianta
În stoc Termen de livrare
Prețul original 1 260 Lei
Reducere calculată din cel mai mic preț cu 30 de zile înainte de campanie
701 Lei
Reducere: 559 Lei -44 %
 • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 249 lei
 • Comandați mai multe modele pentru a le proba la magazin
 • 100% produse originale

Informații despre produs

Warg este un brand dezvoltat de echipa noastră 4camping, care sunt atât călători exigenți, cât și iubitori de natură. Aceștia au nevoie doar de ce e mai bun în timpul aventurilor lor în jurul lumii, știu ce își doresc, așa că au creat produsele Warg special pentru expedițiile lor pe distanțe lungi, trecătorile montane și expedițiile de iarnă.

Warg este sinonim cu calitatea și excelența. Realizăm produse premium din cele mai bune materiale, care sunt atent selectate și testate de echipa noastră și de colaboratorii noștri experți în domeniu. Toate produsele Warg sunt concepute pentru a satisface cerințele celor mai exigenți utilizatori. 

Pe lângă calitate, accesibilitatea este, de asemenea, importantă pentru noi. Ne dorim ca aceste produse să fie accesibile pentru toată lumea. De aceea, produsele noastre au un preț imbatabil și sunt disponibile pentru publicul larg. Nu ne străduim să obținem cel mai ieftin produs, ci un produs premium la un preț accesibil.

Detalii despre brand

Versiunea scurtată a sacului de dormit cu puf Warg Stark 650 este concepută pentru figuri cu înălțimea de până la 175 cm. Sacul de dormit din pene este plin cu pene de rață de calitate cu un raport de 90/10 (90% puf și 10% grosier). Are umplutură peste standard cu pene 750 Cuin și asigură puterea calorică ridicată chiar și cu un volum mic. 

Materialul superior al sacului de dormit este fabricat din nailon 20D ultra-ușor, ripstop tratament care asigură suficientă rezistență. Pentru un confort maxim, construcția picioarelor are formă anatomică (footbox) și oferă performanțe termice mai bune decât designul clasic. Sacul de dormit are o glugă plăcută cu croială anatomică și un guler izolat detașabil în jurul gâtului. 

Oferă o mică bucurie buzunarul din plasă pentru un telefon mobil, dopuri de urechi sau alte lucruri mici. Un partener excelent pentru drumeții, camping și ciclism perioada primavara-toamna.

Principalele caracteristici ale sacului de dormit Warg Stark 650 Ladies:

 • Sac de dormit de iarnă cu puf
 • versiune scurtată pentru figuri de până la 175 cm
 • foarte durabil
 • Izolare: pene cu o umplutură de 750 Cuin
 • greutatea umpluturii: 650 g
 • se poate strânge foarte ușor
 • greutate redusă
 • material exterior din nailon și finisaj ripstop
 • construcție în formă anatomică la picioare (footbox)
 • guler captușit retractabil în jurul gâtului
 • fermoar bidirecșional YKK
 • buzunar mic de plasă pentru mărunțișuri
 • ambalaj de compresie și depozitare inclus

Materialele sacului de dormit:

 • intern: 20D nailon
 • extern: 20D Nylon RipStop
 • umplutură: puf de rață 90/10 cu calitate 750 cuin

Cum se alege un Sac de dormit?

Parametri

Marcă Warg
Seria de produse Stark
Fermoar

Cel mai adesea sacii de dormit au un fermoar lateral (L/R), un fermoar mediu, un fermoar oblic sau un fermoar "L" în cazul sacilor de dormit tip pătură. În cazul sacilor de dormit turistici, fermoarul este echipat cu protecție împotriva pătrunderii frigului (tiv). Dacă doriți să combinați doi saci de dormit, veți avea nevoie de unul cu fermoar pe stânga (L / left) și unul cu fermoar pe dreapta (R / right).

Stâng / Drept
Potrivit
femei
Greutate
1,1 kg
Material interior
Nylon
Material exterior
Nylon Ripstop
Umplutură izolatoare
Puf de rață
Temperatura de confort (interval)

Limita inferioară a temperaturii la care utilizatorul sacului de dormit se află într-o poziție relaxată a corpului, de exemplu pe spate, în echilibru termic și nu simte frig. Aceasta este cea mai scăzută temperatură la care majoritatea utilizatorilor se simt confortabil în condiții de vreme ideale. Temperaturile indicate nu iau în considerare toate variațiile posibile ale condițiilor de utilizare și ale reacțiilor individuale și, prin urmare, ar trebui să fie considerate doar ca o estimare, necesitând o ajustare personală pentru utilizarea practică.

-5 °C până la -1 °C
Dimensiuni ambalat
37 x 21 cm
Temperatura de confort

Limita inferioară a temperaturii la care utilizatorul sacului de dormit se află într-o poziție relaxată a corpului, de exemplu pe spate, în echilibru termic și nu simte frig. Aceasta este cea mai scăzută temperatură la care majoritatea utilizatorilor se simt confortabil în condiții ideale. Temperaturile indicate nu iau în considerare toate variațiile posibile ale condițiilor de utilizare și ale reacțiilor individuale și, prin urmare, ar trebui să fie considerate doar ca o estimare, necesitând o ajustare personală pentru utilizarea practică.

-5 °C
Limita temperaturii

Limita inferioară la care utilizatorul unui sac de dormit care se adaptează la condițiile locale poate dormi fără a fi trezit de frig, în cazul în care este culcat în poziția corpului ghemuit. Izolarea sacului de dormit variază în funcție de condițiile de utilizare (vânt, poziția și îmbrăcămintea utilizatorului, izolarea bazei, eventuala umiditate din sacul de dormit etc.), iar percepția frigului este, de asemenea, individuală (efectul aclimatizării, starea fizică și psihică, alimentația etc.). Limitele de temperatură nu iau în considerare toate variațiile posibile ale condițiilor de utilizare și reacțiile individuale și, prin urmare, trebuie considerate doar ca un ghid care necesită o adaptare personală pentru utilizarea practică.

-11 °C
Temperatură extremă

Limita teoretică inferioară a temperaturii dincolo de care există riscul de afectare a sănătății prin hipotermie sau, în cazuri extreme, de deces. Izolarea sacului de dormit variază în funcție de condițiile de utilizare (vânt, poziția și îmbrăcămintea utilizatorului, izolarea bazei, eventuala umiditate din sacul de dormit etc.), iar percepția frigului este, de asemenea, individuală (efectul aclimatizării, starea fizică și psihică, alimentația etc.). Limitele de temperatură nu iau în considerare toate variațiile posibile ale condițiilor de utilizare și reacțiile individuale și, prin urmare, trebuie considerate doar ca un indice estimativ care necesită o adaptare personală pentru utilizarea practică.

-30 °C
Formă

Sacii de dormit de tip pătură sunt concepuți mai degrabă pentru activități ușoare, pentru cei cărora preferă mai mult spațiu, deoarece pot fi ușor transformați într-o pătură. În cazul sacilor de dormit pentru drumeții, se folosește cel mai adesea așa-numita formă de mumie, care urmărește mult mai bine forma corpului, făcând astfel ca umplutura izolatoare să funcționeze mai eficient și reducând volumul ambalat și greutatea sacului de dormit.

mumie
Tip izolație/umplutură sac

Umpluturile sintetice sub formă de fibre goale sau microfibre funcționează pe un principiu similar și încearcă să păstreze cât mai mult aer posibil în structura lor, izolând astfel mai bine. Versatilitatea și costul redus sunt principalele lor avantaje. Umplutura din puf natural este cel mai puternic izolator termic de până acum, oferind o greutate mai mică și o compresibilitate mai bună în detrimentul unui preț de achiziție mai mare. Mai multe în articolul Cum să alegeți un sac de dormit?

puf de pene
Înălțime statură(până la)
175 cm
Greutate umplere
650 g/m2
Plenitudine

Este vorba despre flexibilitatea generală și capacitatea de expansiune a penelor, capacitatea de a ocupa un anumit volum, adică cât de mult se umflă penele. Cu cât volumul (loft-ul) este mai mare, cu atât este mai mult aer și, prin urmare, izolarea este mai bună.

750 cuin
Raport de pene
pulverulent/pene
90/10
Lățime în zona inferioară
45 cm
Lățime umeri
80 cm
Lungime sac de dormit

Sacii de dormit sunt disponibili în mai multe lungimi și este important să aflați din timp dacă dimensiunea indicată în denumire este lungimea sacului de dormit sau înălțimea recomandată a corpului. Ar trebui să alegeți un sac de dormit cu 20-30 cm mai lung decât înălțimea dumneavoastră. Cel mai bun mod de a-l testa este să vă întindeți pe spate în sacul de dormit și să-l închideți. Când vă așezați, gluga sacului de dormit nu trebuie să vă cadă de pe cap, dar în același timp nu trebuie să existe tensiune.

200 cm
Culoare
Culoarea producătorului
albastru
Culoarea producătorului blue
Termen de garanție 24 luni
Codul produsului
EAN:

Asemănătoare

Sac de dormit de puf Warg Stark 650

1 260 Lei (44.37 %) 701 Lei

Comparare

Sac de dormit de puf Husky Dinis

918 Lei (23.97 %) 698 Lei

Comparare

933 Lei (21.97 %) de la 728 Lei

Comparare

Sac de dormit de puf Warg Stark 500

1 000 Lei (35.3 %) 647 Lei

Comparare

1 000 Lei (35.3 %) 647 Lei

Comparare

1 040 Lei (37.79 %) 647 Lei

Comparare

1 090 Lei (29.36 %) 770 Lei

Comparare

1 139 Lei (29.32 %) 805 Lei

Comparare

Comparare produse