Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

⭐⭐⭐⭐ Magazinul nostru are evaluări excelente pe Compari.ro  Vizualizați recenziile

DWR

Un acronim de trei cuvinte care înseamnă „Durable Water Repellent", care este „rezistență durabilă la apă ".

Picăturile de ploaie sau ninsoare formează picături de apă, care sunt eliminate imediat din material. Datorită tratamentului DWR, materialul rămâne uscat, iar îmbrăcămintea este atât de confortabilă încât poate fi uzată chiar și în condiții meteo nefavorabile. Acesta este cel mai frecvent utilizat la materialele impermeabile și respirabile, cum ar fi Gore-Tex, Dermizax, BlocVent și altele, sau la materiale de cort respirabile din interior. Tratamentul se va epuiza în timp, dar poate fi restaurat folosind mijloace de impregnare, pe care le puteți găsi și în oferta noastră.

 

 

Elica

Materiale și tehnologii

Tehnologia Elica este o combinație unică de patru straturi care formează partea inferioară a pantofului - calapodul, talpa interioară, talpa intermediară și talpa exterioară. Elica asigură o distribuție mai uniformă a sarcinii pe fiecare parte a piciorului pe toată durata întregii faze a pasului. În timpul mersului, tehnologia AKU Elica oferă o amortizare suplimentară în zonele solicitante ale piciorului și asigură o aderență mai bună, o stabilitate mai mare și o distribuție optimă a greutății.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologii

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Materialul tendei la corturile Outwell

Materiale și tehnologii

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.