Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Campingaz Powerbox Plus 36L

Cutie frigorifică

Reducere: -14 % Reduceri Livrare gratuită Ladă frigorifică electrică Campingaz Powerbox Plus 36L

Cutiile frigorifice termo-electrice Powerbox Plus firma Campingaz sunt noi pe piață și înlocuiesc seria preferată Powerbox Classic. 

Ultima buc. Termen de livrare
Prețul original 664,00 Lei 569,81 Lei
Reducere: 94,19 Lei -14 %
  • 100% produse originale.
  • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 299 lei
  • 30 de zile perioada de retur

Informații despre produs

În anul 1949, trei ingineri din Lyon au venit cu o idee despre cum să umple o lipsă mare pe piața de agrement postbelică. Și astfel sa născut primul aragaz la butan 901. Ideea a prins repede și în 1951, Campingaz a introdus un program global de schimb de sticle cu butan. Cu acest program, toți călătorii au obținut în cele din urmă libertate și independență. Acum, turiștii puteau schimba butelia de gaz goală cu una plină, oriunde în lume.

Acum oferta cuprinde grătare, aragaze, cartușe, veselă, frigidere, saltele, pompe, lămpi, toalete, hârtie igienică, dezinfectanți și produse de curățat.

Detalii despre brand

Lăzi frigorifice noi și eficiente sunt fabricate cu 30% mai mult decât seria anterioară Powerbox. Datorită acestui fapt de creștere a izolației din spumă consistentă de polypropylenă lăzile frigorifice pot rămâne fără conectare la curent și câteva ore. Ventilatorul silențios, un strat mai mare de izolație, finisaj antibacterial, acestea sunt avantajele principale ale acestei lăzi frigorifice fabricată în Italia.

Lăzile sunt recomandate pentru mașini, dar dacă vă cumpărați transformator, nu este nici o problemă să o conectați la priza de 230V. Lada frigorifică menține temperatura de 22 °C sub temperatura înconjurătoare. Efectul antimicrobian protejează lada împotriva mucegaiului, mirosului și își prelungește longivitatea. Aditivul este topit în plastic înainte de a fi format în căptușeală. Aceasta înseamnă că stratul antimicrobian nu poate fi zgâriat sau slăbit în timp.

Avantajele lăzii Campingaz Powerbox Plus 36l:

  • volum: 36 l
  • mărimi: 50 × 51 × 33 cm
  • ventilator silențios
  • finisaj antimicrobacterian
  • strat extern de izolare
  • potrivit pentru mașină, dacă vă cumpărați adaptor, nu este nici o problemă să o conectați la priza de 230V

Prezentarea Campingaz Powerbox Plus 36l:

Parametri

Producător Campingaz
Seria de produse Powerbox
Greutate 6,2 kg
Volumul 36 l
Dimensiuni 50 x 51 x 33 cm
Culoare: gri
Culoare predominantă: gri
Termenul de garanție 24 luni
Codul produsului 76006489
EAN: 3138522087111