Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Campingaz Powerbox Plus 24L

Cutie frigorifică

Reducere: -20 % Reduceri Livrare gratuită Ladă frigorifică electrică Campingaz Powerbox Plus 24L

Noua serie de cutii frigorifice termo-electrice Powerbox Plus firma Campingaz vine cu câteva noutăți și îmbunătățiri într-un design atrăgător.

În stoc Termen de livrare
Prețul original 498,00 Lei 398,81 Lei
Reducere: 99,19 Lei -20 %
  • 100% produse originale.
  • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 299 lei
  • 30 de zile perioada de retur

Informații despre produs

În anul 1949, trei ingineri din Lyon au venit cu o idee despre cum să umple o lipsă mare pe piața de agrement postbelică. Și astfel sa născut primul aragaz la butan 901. Ideea a prins repede și în 1951, Campingaz a introdus un program global de schimb de sticle cu butan. Cu acest program, toți călătorii au obținut în cele din urmă libertate și independență. Acum, turiștii puteau schimba butelia de gaz goală cu una plină, oriunde în lume.

Acum oferta cuprinde grătare, aragaze, cartușe, veselă, frigidere, saltele, pompe, lămpi, toalete, hârtie igienică, dezinfectanți și produse de curățat.

Detalii despre brand

Noile și îmbunătățitele cutii termoelectrice sunt fabricate cu 30% mai multă izolație decât predecesorii lor Powerbox. Datorită acestei creșteri a izolației din polipropilenă groasă și densă, cutiile rămân reci chiar și câteva ore după deconectarea de la sursă. Lăzile sunt concepute în primul rând pentru utilizare la brichetă-auto, dar dacă cumpărați un transformator, nu este o problemă să conectați răcitorul și la rețea de 230V. Powerbox Plus 28L poate păstra conținutul cu 18° C sub temperatura mediului ambiant.

Ventilatorul silențios emite un maxim de 39dB, deci nu vă va trezi noaptea. Cutia are, de asemenea, un spațiu de închidere pentru stocarea cablului, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deteriorarea acestuia. Aditivul antimicrobian injectat în plasticul din interiorul izolației protejează cutia de mucegai sau miros neplăcut și îi prelungește durata de viață. Efectul antimicrobian al acestui produs este obținut prin topirea unui aditiv în materialul de plastic, înainte de formatarea produsului. Ceea ce înseamnă, că stratul antimicrobian nu poate fi zgâriat sau slăbit, o dată cu trecerea timpului. 

Caracteristicile lăzii Campingaz Powerbox Plus 24L:

  • ventilator silențios 
  • tratament antimicrobian
  • spațiu pentru cablu
  • compatibil cu bricheta-auto, posibilitate de cuplare cu un transformator pentru conectarea la rețeaua 230V

Ladă frigorifică electrică Campingaz Powerbox Plus 24L

Parametri

Producător Campingaz
Seria de produse Powerbox
Greutate 3,8 kg
Volumul 24 l
Dimensiuni 48 x 40 x 31 cm
Culoare predominantă: gri
Termenul de garanție 24 luni
Codul produsului 76006487
EAN: 3138522087098