Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Campingaz Powerbox Plus 28L

Cutie frigorifică

Reducere: -20 % Reduceri Livrare gratuită Ladă frigorifică electrică Campingaz Powerbox Plus 28L

Ventilator silențios, strat mai mare de izolație, tratament antimicrobian, acestea sunt principalele informații despre Campingaz Powerbox Plus 28L. 

În stoc Termen de livrare
Prețul original 569,00 Lei 455,81 Lei
Reducere: 113,19 Lei -20 %
  • 100% produse originale.
  • Livrare gratuită pentru achiziții de peste 299 lei
  • 30 de zile perioada de retur

Informații despre produs

În anul 1949, trei ingineri din Lyon au venit cu o idee despre cum să umple o lipsă mare pe piața de agrement postbelică. Și astfel sa născut primul aragaz la butan 901. Ideea a prins repede și în 1951, Campingaz a introdus un program global de schimb de sticle cu butan. Cu acest program, toți călătorii au obținut în cele din urmă libertate și independență. Acum, turiștii puteau schimba butelia de gaz goală cu una plină, oriunde în lume.

Acum oferta cuprinde grătare, aragaze, cartușe, veselă, frigidere, saltele, pompe, lămpi, toalete, hârtie igienică, dezinfectanți și produse de curățat.

Detalii despre brand

Aceste lăzi termoelectrice îmbunătățite, au cu 30% mai multă izolație din polipropilenă, groasă și densă, decât predecesorii săi din seria Powerbox. Datorită acestui lucru, lăzile își mențin temperatura scăzută, și câteva ore mai mult, după ce sunt deconectate, de la sursa electrică. Sunt fabricate în Italia. Lăzile sunt concepute în primul rând pentru brichetă-auto, dar dacă cumpărați un transformator, nu este o problemă să conectați răcoritorul la rețea de 230V.

Powerbox Plus 28L poate păstra conținutul cu 18° C sub temperatura mediului ambiant. Ventilatorul silențios, emite un maxim de 39dB, deci nu te va trezi noaptea! Efectul antimicrobian, protejează interiorul de mucegai, miros neplăcut, și astfel lada frigorifică,este mult mai longevivă. Aditivul este topit în plastic, înainte de a se forma în căptușeală. Ceea ce înseamnă, că stratul antimicrobian nu poate fi zgâriat sau slăbit, treptat în timp.  

Caracteristicile lăzii Campingaz Powerbox Plus 28L:

  • ventilator silențios
  • tratament antimicrobian
  • au cu 30% mai multă izolație din polipropilenă, groasă și densă, decât predecesorii săi din serie
  • concepute pentru brichetă-auto, dar dacă cumpărați un transformator, nu este o problemă să conectați răcoritorul la rețea de 230V
  • menține temperatura în interior cu 18° C sub temperatura mediului ambiant
  • este protejată de mucegai, miros neplăcut, și astfel lada,este mult mai longevivă

Parametri

Producător Campingaz
Seria de produse Powerbox
Greutate 3,8 kg
Volumul 28 l
Dimensiuni 47 x 40 x 31 cm
Culoare: gri
Culoare predominantă: gri
Termenul de garanție 24 luni
Codul produsului 76006488
EAN: 3138522087104