Carnea de vită naturală este unul dintre cele mai populare produse ale companiei Jerky.
Informații despre produs
Indiana beef Jerky este carne uscată produsă în conformitate cu vechile rețete indiene, cu cele mai recente tehnologii care se adaptează papilelor gustative Europene. Indiana beef Jerky este o gustare non-gras, este sănătoasă bogată în proteine, cu un nivel redus de colesterol și cu un conținut foarte scăzut de grăsimi. Indiana beef Jerky conține un tip de sare pretins mai sănătos K-salt (în loc de NaCl KCI), care nu încarcă corpul uman cu exces de sodiu.
Indiana Jerky este carne uscată fabricată după rețete vechi, folosind cele mai noi tehnologii. Beef Jerky este o gustare sănătoasă, bogată în proteine. Carnea uscată Indiana Jerky conține un tip inovator de sare K-salt care nu afectează negativ organismul uman. 100 g de carne uscată Jerky reprezintă 240 g din cea mai bogată carne crudă. Termenul minim de valabilitate este de 12 luni. În interiorul pungii se află și o scobitoare practică.
Principalele avantaje ale Indiana Jerky 25 g:
conținut scăzut de grăsimi (1 g în 25 g de produs) și colesterol scăzut asociat
conținut ridicat de proteine
supliment alimentar
pentru consum direct
gust delicios
mereu la îndemână
fabricată din materii prime de cea mai bună calitate
ambalată în atmosferă protectoare N2, CO2
Ingrediente: carne, sare, sare de la Marea Moartă, proteină de soia hidrolizată, zahăr, extract de drojdie, oțet de vin, aromă de fum de lemn de esență tare, colorant: caramel, conservant: nitrit de sodiu.
Desigur, poți să-ți împachetezi un săculeț cu chifle și o bucată de salam și să pleci. Poate fi un plan bun pentru o excursie de duminică cu familia, dar pentru un trek mai lung nu este chiar ideal.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.