Carnea uscată perfect condimentată de la renumita companie Jerky aparține noilor tendințe.
Informații despre produs
Indiana beef Jerky este carne uscată produsă în conformitate cu vechile rețete indiene, cu cele mai recente tehnologii care se adaptează papilelor gustative Europene. Indiana beef Jerky este o gustare non-gras, este sănătoasă bogată în proteine, cu un nivel redus de colesterol și cu un conținut foarte scăzut de grăsimi. Indiana beef Jerky conține un tip de sare pretins mai sănătos K-salt (în loc de NaCl KCI), care nu încarcă corpul uman cu exces de sodiu.
Indiana Jerky este carnea uscată confecționată după o rețetă veche, însă cu ajutorul noilor tehnologii. Beef Jerky este o gustare sănătoasă, bogată în proteine. Indiana Jerky conține un tip inovator de sare K-salt, care nu afectează negativ organismul uman. 100 g de Jerky sunt echivalente cu 240 g din cea mai promițătoare carne crudă. Valabilitatea minimă este de 12 luni. La interior veți găsi o scobitoare practică.
Caracteristici principale Indiana Jerky 25 g:
conținut scăzut de grăsime (1g în 25 g de produs) și un conținut scăzut de colesterol
conținut ridicat de proteine
supliment alimentar
destinat pentru consum imediat
gust delicios
mereu la îndemână
confecționat din ingrediente de calitate
ambalate în atmosferă de protecție N2,CO2
Ingrediente: carne de vită, sare, zahăr, hidrolizat de proteine de soia, extract de drojdie, oțet de vin, culoare: caramel, dextroză, piper, maltodextrină, aromă, aromă de fum, grăsime de pui, usturoi, conservant nitrit de sodiu
Desigur, poți să-ți împachetezi un săculeț cu chifle și o bucată de salam și să pleci. Poate fi un plan bun pentru o excursie de duminică cu familia, dar pentru un trek mai lung nu este chiar ideal.
Krisztián Vadovszky face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.