Optimus Crux este o perlă printre aragazurile miniaturale de exterior - este atât de ușor și compact încât nici măcar nu îl veți simți în bagaj.
Informații despre produs
Din 1899, marca suedeză Optimus produce aragazuri și ustensile de gătit pentru camping și outdoor. Calitatea fără compromisuri și soluțiile inginerești pline de imaginație care au făcut marca Optimus celebră în întreaga lume sunt și astăzi principalele atuuri ale celei mai prestigioase mărci de echipamente de gătit în aer liber.
Arzătorul Crux de la Optimus performant, de 3.000 de wați, este o perlă printre aragazurile miniaturale de exterior - este atât de ușor și compact încât nici nu veți simți că îl aveți în bagaj. Soluția inovativă de pliere, datorită căreia puteți depozita arzătorul în partea inferioară convexă a cartușului, este o mică minune tehnică pentru fanii echipamentelor ușoare care nu vor să sacrifice nici măcar un pic de performanță de top. Bucurați-vă de fiecare gătit în natură la maximum! Poate fi depozitat în partea inferioară convexă a cartușului de gaz Optimus de 230 g.
Caracteristicile principale:
putere calorică 3000 wați
ușor și compact
poate fi depozitat în partea inferioară convexă a cartușului Optimus de 230 g
timp de fierbere 1l apă: 3 min (în funcție de climă, altitudine)
timpul mediu de ardere: 90 min la putere maximă (cartuș de gaz de 220 g)
conținutul pachetului: arzător cu supapă, husă de trasport
Krisztián Vadovszký face parte dintr-o echipă de bucătari care se străduiesc să îi inspire și pe alții să gătească în natură. În articolul de astăzi, el vă aduce trei rețete simple pe care le puteți găti și dumneavoastră în drumeție.
Amintiți-vă întotdeauna 10 principii pe care orice iubitor al naturii ar trebui să le cunoască și să le respecte. În articolul de astăzi, Katka Balcarová le numește și explică pentru dumneavoastră.
Nu mai vreți să mâncați doar sandwich-uri reci în călătoriile dumneavoastră? Gătiți o masă caldă în aer liber! Ce trebuie să luați cu voi și la ce să fiți atenți, toate acestea se regăsesc în articolul de astăzi.