Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Columbia

Cu mai mult de 80 de ani în urmă (din anul 1938) compania Columbia Sportswear Company produce echipamente outdoor pentru cei doresc să-și petreacă timpul liber în mijlocul naturii în zona din Nord-Vestul a Pacificului și mai departe. Gert Boyle (*1924) este în fruntea companiei de aproape 50 de ani, iar personalitatea sa dură a contribuit la extinderea semnificativă a mărcii Columbia la brandul de top al echipamentelor sportive din lume. Bine cunoscută este în special încălțămintea.

Sediul firmei se află tot în Portland, stat Oregon (SUA). Produc în continuare îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii semnificative, care protejează de ploaie, de ninsoare sau de vânt puternic. Produse perfecte, caracterul familial al companiei, lipsa de teama de a testa orice este ceea ce îi face să fie diferiți.

Columbia este plină de oameni talentați, muncitori, care simt același entuziasm pentru sejururi în mijloc de natură, ca și tine. Și, în timp ce produsele lor sunt disponibile peste tot în lume, sunt mândri că au sediul în marea regiune a Pacificului de Nord-Vest, unde păduri maiestuoase, munți vulcanici, coaste accidentate și spații deschise servesc atât ca laborator, cât și ca loc de joacă. Acesta este locul unde cu drag merg în plimbări, la pescuit, la vânătoare, în campare, fac alpinism, joacă golf, călăresc, într-un cuvânt se bucură din plin de mediul natural.

Arătat mai mult

Jarní výprodej
Produsele găsite: 143

Produsele găsite: 143

Produse

Pantofii pentru femei Columbia Facet 30 OD WMNS, confecționați dintr-un top textil cu elemente de acoperire,...
Ghetele de exterior Columbia SH / FT ™ WP HIKER pentru bărbați sunt ideale pentru drumeții în condiții...
Acești pantofi de trekking pentru bărbați Columbia cu un design funcțional sunt ideali pentru toate activitățile...
Această șapcă Columbia Silver Ridge III Ball Cap este adecvată atât pentru excursii la munte sau pur...
Această fustă confortabilă pentru femei, concepută într-un mod inteligent Saturday Trail Skort de la...
Încălțămintea pentru bărbați, Columbia Facet 15 Outdry, este rezistentă  și are o membrană impermeabilă...