Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

👟 Obțineți o reducere suplimentară de 10% la Salomon cu codul: SALOMON10 Detalii

TEST: Saltea gonflabilă Warg Gustav Warmthal

Salteaua gonflabilă Warg Gustav Warmthal are o greutate redusă și dimensiuni compacte. Datorită izolației din microfibră Warmthal vă va proteja la temperaturi scăzute. Cât de dificilă a fost testarea și cum s-a desfășurat?

 

Cuprins

Salteaua Warg Gustav Warmthal cu o greutate de doar 540 g, face parte din cele mai ușoare saltele gonflabile de pe piață. Construcția cu cavități asigură o stabilitate ridicată și o senzație de suprafață plană pentru un confort sporit. Sacul de dormit umple cavitățile individuale ale saltelei, sporind astfel confortul termic. În același timp, salteaua se umflă, se dezumflă și se strânge foarte repede.

 

Caracteristici


Denumire:


Gustav Warmthal

Poducător:

Warg

Seria de produse:

Gustav

Tipul saltelei:

turistică / ultraușoară

Potrivit pentru:

Bărbați / Femei

Greutate: 540 g
Materialul saltelei: Nailon Ripstop / 20D Nailon / laminare TPU
Coeficient termic: 2,6
Dimensiuni ambalare: 9 x 32 cm
Lunigme: 188 cm
Lățime: 55 cm
Grosime: 5 cm
Îdoire/înjumătățire: Da

 

 • una din cele mai ușoare saltele goflabile
 • construcție cu cavități pentru o stabilitate ridicată și o senzație de suprafață plană
 • greutate doar 540 g
 • sacul de dormit umple cavitățile saltelei, sporind astfel confortul termic
 • grosime confortabilă de 5 cm
 • raport excelent preț/performanță
 • husă de transport inclusă
 • izolație din microfibre Warmthal (60 g/m2) în interiorul camerelor
 • finisaj ripstop pe ambele părți
 • coeficient termic orientativ R-value: 2,6

Izolație

Construcția cu ”pernuțe” oferă confort și o senzație de suprafață plană chiar și atunci când dormiți pe o parte. O izolație mai bună? Sacul de dormit umple cavitățile individuale ale saltelei, sporind astfel confortul termic. În plus, în interiorul camerelor, pe toată lungimea saltelei (inclusiv la îmbinările dintre camere) este lipită izolație extra din microfibră Warmthal, ceea ce crește semnificativ confortul termic al saltelei Warg Gustav Warmthal. Deci, cu siguranță mai bună decât alte tipuri similare de saltele gonflabile fără izolație suplimentară. Acest lucru adaugă opțiuni suplimentare pentru a dormi primăvara sau toamna, la temperaturi în jur de zero grade. Această izolație previne de fapt transferul de aer rece în interiorul saltelei și, chiar dacă salteaua se dezumflă, cel puțin vă întindeți pe un material izolator. Unele companii indică chiar și rezistența termică a unei saltele desuflate (defectate).

 

 

Material

Materialul saltelei Warg Gustav Warmthal este foarte calitativ. Materialul Ripstop pe exteriorul ambelor părți a saltelei, asigură o rezistență sporită. Avantajul acestui material este, de asemenea, uscarea rapidă.

 

 


Cum se alege o saltea? Prezentare generală.

Sunteți un fan al naturii și vă place să dormiți în aer liber? Ai ceva pe care să dormi? Iată un ghid excelent pentru a alege salteaua potrivită!

>>> CITEȘTE MAI DEPARTE <<<

 

Ventil

Salteaua Warg Gustav Warmthal este echipată cu supapă plată, cu care umflați și dezumflați ușor salteaua. Pentru a preveni scurgerile de aer în timpul umflării, supapa este prevăzută cu un ventil de reținere/o clapetă inversă în interior. Când umflați, este suficient să o împingeți cu degetul. Odată umflată, asigurați supapa cu capacul integrat. Sunt necesare doar 10-15 respirații pentru a umfla suficient salteaua. Ceea ce este în regulă, chiar și la altitudini mai mari, fără a vă pierde cunoștința. Dezumflarea și ambalarea se face foarte simplu. 

 

Desfășurarea testării

În timpul testelor, în timp ce dormeam în mașină, în cort, sub prelată, nu a fost afectată salteaua sau sănătatea. Vă recomand să găsiți întotdeauna un loc plat pentru a nu aluneca de pe saltea. De asemenea, vă recomandăm să îndepărtați orice obiect ascuțit. Salteaua Warg Gustav Warmthal este neabsorbantă și se usucă rapid. Datorită înălțimii sale de 50 mm, chiar și culcatul pe o parte este confortabil. Salteaua include o husă și o bandă elastică lată pentru a fixa salteaua rulată. Husa este mare, dar Warg Gustav poate fi rulată în dimensiuni foarte compacte atunci când este pliată în trei! Aproximativ jumătate din dimensiunea husei.

Imagine: saltea Warg Gustav Warmthal în husă și în spațiul de depozitare al caiacului (Sea kayak)

 

Evaluare: 100 %

+

 • umflare ușoară
 • dimensiuni minime după amblare
 • greutate redusă
 • confort și izolație
 • material cu uscare rapidă

-

 • nu am sesizat

Imagine: saltea rulată Warg Gustav Warmthal și husa

 

Concluzii finale

O alegere bună pentru drumeții, camping sau plimbări pe apă, de primăvara până toamna, când vă place să vă deplasați ușor, dar nu doriți să faceți compromisuri în ceea ce privește confortul. Pentru o umflare și mai rapidă a saltelei gonflabile, vă recomand să achiziționați sacul tip pompă Warg Pump Sack M. De asemena, salteaua include și un kit de reparații, pe care, vă recomand să îl aveți mereu la dumneavoastră și să îl păstrați în permanență în husa saltelei.

 

Link-uri utile

 

Autor: Vojtěch Dvořák

Sursă: svetoutdooru.cz

Test: Sac de dormit Zulu Ultralight 1400 / 185 cm

Testarea produselor

În articolul de astăzi cu ajutorul tradiționalului Testovna, vom analiza sacul de dormit pentru trei sezoane Zulu Ultralight, în care cu siguranță nu vă va fi frig.

TEST: Bețe de trekking Warg Compact Carbon

Testarea produselor

TEST: Saltea Warg Radon Mummy 5

Testarea produselor

Salteaua autoumflabilă Warg Radon Mummy 5 are o înălțime confortabilă, greutate redusă și un confort termic bun. Dar cum va rezista testării în natură?

Selectăm pentru dvs.

349,00 Lei (36.96 %) 220,00 Lei

276,00 Lei (19.93 %) 221,00 Lei

1 371,00 Lei (15.03 %) 1 165,00 Lei

951,00 Lei (15.04 %) 808,00 Lei