Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Coeficient termic R-value

Coeficientul termic pentru saltele, însemnat cu R-value sau doar pur și simplu R, este un indicator important în alegerea modelului potrivit de saltea. Această valoare exprimă capacitatea de izolare a saltelei, cu cât este R-value mai mare, cu atât mai bine poate salteau izola frigul de la sol. Rezistența termică depinde în principal de grosimea și materialul izolant utilizat. De obicei cu cât este R-coeficientul mai mare, cu atât mai mult se mărește și greutatea și mărimea ambaltă a saltelei. Prin urmare, este important să se clarifice unde și când vom folosi salteaua, și cât de mult depindem de greutate și dimensiune, și anume dacă acesta va fi transportată cu mașina sau o cărați în spate în rucsac. R-value al saltelelor variază de la 1.0 (izolație minimă) până la 12 (izolație excelentă).

All Mighty Guarantee Osprey

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection a anului 2020 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Colecția de corturi frontale Outwell Superior Air Touring

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi sub denumirea de Superior Air Touring de la brandul Outwell oferă o selecție completă pentru orice călătorColecția include în total 4 corturi frontale și 2 adăposturi. Corturile sunt spațioase, cu sistem de ventiație excelent și foarte confortabile. Datorită tuburilor de aer preformate ale sistemului Power Air și a stilului gotic, oferă o înălțime completă pentru a putea sta în picioare.