Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare
ForCamping s.r.o. - echipament în natură Meniu

Coeficient termic R-value

Informații suplimentare despre produs

Coeficientul termic pentru saltele, însemnat cu R-value sau doar pur și simplu R, este un indicator important în alegerea modelului potrivit de saltea. Această valoare exprimă capacitatea de izolare a saltelei, cu cât este R-value mai mare, cu atât mai bine poate salteau izola frigul de la sol. Rezistența termică depinde în principal de grosimea și materialul izolant utilizat. De obicei cu cât este R-coeficientul mai mare, cu atât mai mult se mărește și greutatea și mărimea ambaltă a saltelei. Prin urmare, este important să se clarifice unde și când vom folosi salteaua, și cât de mult depindem de greutate și dimensiune, și anume dacă acesta va fi transportată cu mașina sau o cărați în spate în rucsac. R-value al saltelelor variază de la 1.0 (izolație minimă) până la 12 (izolație excelentă).

Modul de întreținere a produselor Northfinder

Informații suplimentare despre produs

Dacă modul de întreținere a produselor de la firma Northfinder, este corect, acestea vor avea o durată de viață foarte lungă.

Tehnologia sandalei Source

Informații suplimentare despre produs

Spuma de izolație Pinguin

Informații suplimentare despre produs

Punctul principal al oricărei saltele autogonflabile este spuma interioară. Firma Pinguin știe lucrul acesta foarte bine.