Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

TEST: Pantaloni funcționali pentru femei Rodna W

Marca Zulu a venit cu o nouă colecție de îmbrăcăminte funcțională pentru condiții solicitante. Cum a decurs testarea pantalonilor de drumeție Zulu Rodna W?

 

Cuprins

 

Introducere

Pantalonii Zulu Rodna vor fi pe placul tuturor femeilor care caută pantaloni confortabili pentru condiții mai solicitante, de la care vor avea nevoie de durabilitate și rezistență, dar și de flexibilitate, se împachetează bine și pot fi utilizați pe tot parcursul anului.

 

Caracteristici


Denumire:

Rodna W
Producător: Zulu
Potrivit: Damă
Mărime: XS/S/M/L/XL/XXL
Greutate: 420 g
Material : DWR / Elastan / /Nylon / Polyester
Număr buzunare: 3
Culoare: negru-albastru / negru-roz / albastru

 

 • DWR finisaj hidrofug
 • două buzunare în zona taliei și unul pe coapsă
 • toate buzunarele cu fermoar și cu glisor
 • curea cu închidere magnetică
 • reglarea lățimii părții inferioare a piciorului
 • cusături profilate la genunchi
 • logo colorat în partea din spate

 

Perspective de la testare

Testele au fost efectuate în principal în timpul drumețiilor de zi. Pentru a testa elasticitatea, am dus pantalonii și pe peretele de cățărare pentru a testa posibilitatea de a-i folosi pentru drumeții combinate cu alpinism , sau pentru cățărare pe gheață, sau compatibilitatea cu un ham pentru schi-alpinism. Temperaturile au variat între 5 și 12 grade, cu ploaie ușoară ocazională.

 

Croi 

Pantalonii au o croială mai îngustă, ceea ce m-a îngrijorat puțin în combinație cu materialul mai rezistent. Se va potrivi stratul de bază pe dedesubt? Va fi materialul inconfortabil direct pe piele? Prima probă a fost incomodă, pantalonii mi s-au părut rigizi, dar această senzație a dispărut după câteva mișcări, pantalonii s-au ajustat rapid. Pe interior, au un material plăcut care te face să te simți confortabil, iar pantalonii nu irită, chiar și după ce i-am purtat toată ziua. Așa că îi poți purta cu ușurință ca un singur strat. Pe de altă parte, în zilele mai reci, puteți purta un strat inferior din material ușor pe dedesubt, deoarece un material mai gros nu ar mai fi confortabil din cauza croielii înguste.

Există un buzunar mai mare pe coapsa dreaptă, pe care îl veți aprecia mai ales în timpul activităților cu ham. Bagă-ți telefonul, șervețelele sau orice altceva vrei să ții la îndemână. În rest, aveți două buzunare laterale standard cu fermoar.

În partea de jos a cracului se află un fermoar și trei capse pentru a-l ajusta la pantof. Acest lucru face ca pantalonii să fie ușor de tras peste bocancii de munte sau chiar peste clăpari.

Cureaua are o închizătoare magnetică, fixarea și desfacerea ei este foarte rapidă, ceea ce veți aprecia mai ales atunci când manipulați pe vreme rece, când aveți mâinile înghețate.

Pentru un design mai jucăuș, există un logo colorat pe partea spate.

 

Funcții

La temperaturi de 5 - 12 grade am folosit pantalonii ca strat unic, nu mi-a fost nici frig nici cald în timpul drumețiilor.

În timpul testului, a plouat, pantalonii nu s-au udat datorită tratamentului hidrofug DWR, iar ploaia ușoară nu i-a pătruns.

Materialul superior este foarte puternic și rezistent la influențe externe (pietre, crengi,...).

Ceea ce apreciez cel mai mult la acești pantaloni este rezistența și durabilitatea combinate cu flexibilitatea și confortul. Îi puteți purta ca un singur strat în cea mai mare parte a anului. Chiar dacă pantalonii nu sunt concepuți în primul rând pentru cățărare, nu vă vor limita nicăieri în timpul mișcărilor de bază de cățărare datorită flexibilității lor. Pentru cățărare sportivă aș alege, evident, pantaloni special concepuți pentru asta, dar pentru drumeții alpine, activități de cățărare pe timp de iarnă sau schi alpinism combinat cu cățărare, aceștia sunt grozavi.

Mărime

Atunci când alegeți dimensiunea, asigurați-vă că vă uitați la tabelul de dimensiuni, pantalonii  au un croi mai îngust, dimensiunea M se potrivește, dar am o marjă mult mai mare pentru dimensiunea M cu alte mărci.

 

Evaluarea: 95 %

+

 • Material superior durabil
 • Datorită materialului interior confortabil, aceștia pot fi purtați ca unic strat.
 • Sunt elastici
 • Fixare ușoară și rapidă a curelei
 • Buzunar pe coapsă
 • Arată și se așează bine pe corp

-

 • Croi mai îngust care s-ar putea să nu se potrivească tuturor

 

Concluzii

Pantalonii sunt croiți pentru condiții mai solicitante și vor fi apreciați mai ales atunci când aveți nevoie de ei pentru a vă proteja de vânt, zăpadă, frig sau ploaie ușoară și pentru a fi rezistenți la abraziune. Ei pot face toate acestea fără a vă limita mișcările, iar materialul interior îi face chiar confortabili.

 

 

Link-uri utile

 

Autor: Kateřina Balcarová

Surse: arhiva autorului

TEST: Pantaloni pentru alpinism Rafiki Femio

Testarea produselor

Pantaloni pentru alpinism și plimbări în natură? Pantalonii Femio de la Rafiki sunt partenerul ideal pentru aproape orice activitate în aer liber. Testerul nostru Terka i-a testat pentru dumneavoastră.

8 cele mai bune rucsacuri după părerea testerilor

Testarea produselor

Vă plac rucsacurile? V-am pregătit un clasament al modelelor pe care testerii noștri le-au încercat pe teren!

TEST: Rucsac Hannah Arrow 40

Testarea produselor

Rucsacul de drumeție Arrow de la Hannah are multe caracteristici excelente și inovatoare. Care sunt acestea și care este cea mai utilă? Aflați în articolul nostru.

Selectăm pentru dvs.

Pantaloni femei

406 Lei (39.66 %) 245 Lei

Comparat

118 Lei (47.46 %) 62 Lei

Comparat

199 Lei (10.05 %) 179 Lei

Comparat

Chiloți brazilieni femei

243 Lei (60.49 %) 96 Lei

Comparat

141 Lei (42.55 %) 81 Lei

Comparat

180 Lei (68.89 %) de la 56 Lei

Comparat

243 Lei (56.38 %) 106 Lei

Comparat

153 Lei (79.74 %) de la 31 Lei

Comparat