Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

TEST: Hamacul La Siesta Brisa Double

 

Cuprins

 

Introducere

Îți place să te bucuri și tu de momente de relaxare într-un hamac? Cel vechi s-a uzat și ești în căutarea unuia nou sau vrei să descoperi magia unui hamac, dar nu știi pe care să îl cumperi?Ai auzit de marca La Siesta?

Veți găsi liniște și relaxare peste tot cu acest brand.

 

Caracteristici


Producător:

La Siesta
Colecția: Brisa
Produsul testat: Brisa Double BRH16R-T
Greutate: 1 kg
Capacitate pesoane: 2 persoane
Dimensiuni împachetat: 15 x 15 x 23 cm
Capacitate de încărcare: 160 kg
Culoare: alb/verde, roșu, albastru

 

 • design frumos 
 • rezistă la capriciile vremii
 • poate sta afară
 • material plăcut la atingere
 • ușor de întreținut și curățat

 

Cum și unde pot instala hamacul?

O opțiune este să vă procurați un suport pentru hamac, care vă permite să vă plasați hamacul oriunde în spațiu, astfel încât nu trebuie să fiți legat de copaci, stâlpi sau să faceți găuri în pereți. Direct La Siesta oferă modelul Nautico, care poate fi pliat cu ușurință, nu este atât de dificil de depozitat sau de transportat. Cei care au un gust pentru design pot ajunge la frumosul suport din lemn Elipso.

Dacă ezitați să cumpărați un hamac pentru că nu doriți să cheltuiți o sumă relativ mare de bani pentru un suport, care de multe ori depășește prețul hamacului în sine, la fel ca mine - puteți opta pentru CasaMount pentru fixarea pe perete sau poate în pergolă; sau pentru curelele TreeMount pentru opțiunea de montare pe copac.

Desigur, o bucată de frânghie mai rezistentă este suficientă fără a cumpăra un dispozitiv pentru a agăță hamacul. Aveți grijă, totuși, ca frânghia să aibă o capacitate portantă suficientă și ca mânerul de prindere să nu fie deteriorat de frecarea cu diametrul său prea subțire. Personal, am atașat carabiniere la buclă pentru a mă desprinde mai ușor și am atașat frânghia/coarda de copac cu un nod marinăresc pentru a preveni deplasarea acesteia. Este o idee bună să plasați un material sub frânghie - până la urmă,  nu vrem să distrugem copacii.

 

Modele și dimensiuni

Puteți obține Brisa în două dimensiuni - Double și Kingsize. Atunci când alegeți, este necesar să vă gândiți în special la dimensiunile necesare pentru a le agăța. Pentru modelul Brisa Double pe care l-am testat, distanța ideală între punctele de agățare este de cel puțin 320 cm - motiv pentru care nu am luat modelul Brisa Kingsize, deoarece acesta necesită o distanță mai mare - în jur de 360 cm, care ar fi fost mai greu de găsit în condițiile mele.

Există, de asemenea, combinații de culori din care puteți alege - de la îndrăznețe și colorate la subtile, cu dungi sau pătrățele.

 

Rezistența

Hamacul dublu Brisa Double Hammock este conceput pentru utilizare în aer liber, îl puteți lăsa afară tot sezonul fără griji. După o ploaie puternică, se uscă repede. Poate singurul motiv pentru care, în opinia mea, ar fi necesar să demontați hamacul este efectul luminii solare asupra calității culorilor - totuși, pentru a confirma acest lucru, nu am testat hamacul pentru o perioadă atât de lungă de timp, dar producătorul afirmă că este rezistent la fenomene naturale.

Materialul este foarte rezistent și plăcut la atingere. În plus, marginile sunt întărite împotriva ruperii.

 

În doi este mai bine

După cum sugerează și numele, hamacul Brisa Double poate găzdui două persoane, așa că atâta timp cât vă puteți încadra într-o greutate totală de 160 kg, acolo se termină limitele capacității de încărcare. Hamacul este ideal pentru un pui de somn scurt împreună, dar pentru un somn mai lung de după-amiază, dacă nu vă place să vă înghesuiți, aș opta pentru opțiunea fiecare în hamacul lui. Copiii nu au fost deranjați de aceast lucru.

 

Testarea

Unde și cum am testat hamacul? Ei bine, testarea a fost, într-adevăr, provocatoare - în pergolă cu o carte sau în timpul taberei la umbra pădurii, în timpul calmului de după-amiază, unde, printre altele, l-am desfăcut între doi țăruși, care erau fixați cu cuie și curele. Aproape tot timpul hamacul Brisa Double a stat în aer liber, peste noapte, în ploaie, în soare - și e ca nou.

 

Evaluarea: 100 %

+

 • Rezistență la intemperii
 • Combinații de culori
 • Posibilitatea de a cumpăra accesorii 
 • Confort și material

-

 • Accesoriul de agățat nu este inclus
 • Este posibil ca prețul de achiziție mai mare pentru unii

 

Cocluzii

Nu am nimic de reproșat hamacului Brisa Double. Marca La Siesta nu este, evident, un nou venit pe piață. Cu puțin efort există întotdeauna un loc pentru a atașa hamacul. În rola frumos împachetată atunci când cumpărați hamacul, veți găsi și un mic manual ilustrat care vă va răspunde la orice întrebare pe care o aveți cu privire la potrivirea corectă sau la modul de spălare a hamacului în mașina de spălat.

 

Link-uri utile

Autor: Tereza Pavlíková 

Surse: arhiva autorului

TEST: Devold Expedition Man Zip Neck

Testarea produselor

Testerul nostru Marcel a mers în munți la Malá Fatra și a luat cu el un pulover pe gât Merino de la Devold pentru a testa dacă oferă ceea ce promite. Citiți mai multe în articolul de astăzi.

TEST: Setul de softshell pentru copii al brandului ZULU

Testarea produselor

Tester Hanka nu este doar colega noastră din departamentul de vânzări, ci și mama a doi copii mici. Ea a fost implicată în testare încă de la primele modele ale colecției softshell pentru copii.

TEST: lanterna frontală Fenix HM61R Amber V2.0

Testarea produselor

Marca legendară de lanterne frontale Fenix și modelul lor HM61R Amber V2.0? Cum se va comporta la testarea propriu zisă?

Selectăm pentru dvs.

518 Lei (7.72 %) 478 Lei

Comparat

1 460 Lei (27.88 %) 1 053 Lei

Comparat

Accesoriu prindere hamac Hamaka.eu Eye Pad Set

80 Lei

Comparat

Accesoriu prindere hamac Hamaka.eu Tree Screw

60 Lei

Comparat

Suport pentru balansoar La Siesta Mediterráneo

1 198 Lei (8.68 %) 1 094 Lei

Comparat

2 398 Lei (15.39 %) 2 029 Lei

Comparat

Suport pentru hamac La Siesta Elipso 120 kg

1 718 Lei (8.61 %) 1 570 Lei

Comparat

Accesoriu prindere hamac Hamaka.eu Cârlig dublu cu filet

12 Lei

Comparat