Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Cum să alegi o saltea gonflabilă de camping

  În ultimul timp, saltelele gonflabile au cunoscut o mare ”renaștere”. Mulți dintre noi ne amintim cu siguranță de acestea din copilărie ca făcând parte din echipamentul de vacanță al familiei. Așa că am decis să explorăm aceste saltele.

Umflarea

Primul dezavantaj este nevoia de a umfla salteaua. La prima vedere nu pare, însă în ea încape foarte mult aer, astfel, umflarea, după o călătorie de o zi poate fi facilă. Unele firme, au găsit rezolvarea prin umflarea saltelei cu ajutorul ambalajului de transport – pe care îl umpleți cu aer - îl închideți și prin rularea sau apăsarea treptată, suflați aerul în saltea, aceasta trebuie să fie echipată cu o supapă care reține aerul și nu îl lasă să iasă.

Pentru prezentare și orientare, dați click mai jos:

 

 

Izolația termică

Cel mai important și, în opinia noastră, dezavantajul major al acestor saltele gonflabile este izolarea termică zero și izolarea împotriva suprafețelor neuniforme. Sub sacul dvs. de dormit există doar un strat subțire de țesătură și AER. Acesta, este atât de mult, încât cu siguranță veți simți frigul la spate. De asemenea, aerul din salteaua gonflabilă, este foarte „liber”, iar dacă nu aveți salteaua umflată bine, se poate întâmpla să simțiți pietrele de sub saltea. 

În prezent, însă, mulți producători încep deja să combine tehnologii avansate, cum ar fi, de ex., salteaua gonflabilă Zulu Moonlight mummy, care combină un strat izolator de Warmthal pe întreaga suprafață a saltelei.

 

 

Thermarest

Toate dezavantajele majore sunt rezolvate mai mult sau mai puțin cu succes de către Thermarest, care a transformat canalele saltelei nu longitudinal, ci transversal (sunt deci mai scurte) și au integrat 2-4 folii de aluminiu în construcția saltelei, care au sarcina de a reflecta căldura emanată de corp. Acest lucru creează, de asemenea, o mulțime de camere parțial închise în saltea, care împiedică fluxul liber de aer. De exemplu, am testat salteaua NeoAir Xtherm la temperaturi sub îngheț și putem spune că au reușit să creeze un ideal - greutate redusă de doar 430g, în formă ambalată este destul compactă (23×10) și în același timp salteaua oferă confort în timpul somnului. Salteaua va fi apreciată în special de adevărații pasionați de expediții.

 

  


Test: Salteaua Zulu Alex

Produsul testat astăzi este salteaua Zulu Alex, care atrage prin designul său plăcut și raportul excelent preț-performanță.

>>>CITIȚI MAI DEPARTE<<<

 

Link-uri utile

 

Autor: Team 4camping

 

10 sfaturi pentru cadouri de ultimă oră

Sfaturi

Este un clasic. În fiecare an încerc să-mi planific cumpărarea cadourilor cu mult timp înainte. Sincer, aleg piese care ar trebui să pună un zâmbet pe fața destinatarului. Și tot ajung să cumpăr cadouri pe ultima 100m. Dacă te afli în aceeași situație ca și mine, vezi aceste sfaturi care s-ar putea să te scutească puțin de nervi. Și, cel mai important, cu siguranță vei da lovitura cu ele.

Cum să începe să practicăm yoga?

Sfaturi

Yoga are reputația de a fi un sport potrivit pentru toți, indiferent de vârstă sau de capacitatea fizică. Este un ”extra” eficient pentru întărirea mușchilor interni și pentru întinderea întregului corp. Încercați și dvs.

Cum să alegeți hainele de dimensiuni potrivite?

Sfaturi

În calitate de aventurieri adevărați, ne place cel mai mult să ne petrecem timpul în aer liber. Hainele trebuie să ni se potrivească, pur și simplu, indiferent de vreme. Pentru ca totul să fie așa cum trebuie, vom învăța cum să obținem hainele de mărimea potrivită.

Selectăm pentru dvs.

Saltea gonflabilă Zulu Alex

260 Lei (40.77 %) 154 Lei

Comparat

860 Lei (45.93 %) 465 Lei

Comparat

500 Lei (48 %) 260 Lei

Comparat

Saltea gonflabilă Zulu Carlos

260 Lei (40.77 %) 154 Lei

Comparat

Saltea gonflabilă Warg Berardo

300 Lei (54 %) 138 Lei

Comparat

Saltea gonflabilă Husky Funny 10

278 Lei (28.42 %) 199 Lei

Comparat

Saltea gonflabilă Zulu Alex Long

280 Lei (39.29 %) 170 Lei

Comparat

398 Lei (28.76 %) 284 Lei

Comparat