Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Cum se întreține o saltea

Salteaua este o parte importantă a echipamentului oricărui pasionat de outdoor. Dar știți cum să aveți grijă de ea? Noi știm!


Cuprins

Întreținerea în timpul capării

După utilizare, înainte de a împacheta salteaua în husa de transport, încercați să o aerisiți cât mai mult posibil sau, în caz de necesitate să o uscați. Dacă folosiți des salteaua, în timp, se poate forma o pată pe locul unde vă așezați capul, din cauza grăsimii și a murdăriei de pe față. Prin urmare, vă recomandăm să folosiți o pernă, o glugă de sac de dormit sau un alt strat de protecție sub cap.

Efectul temperaturilor ridicate atunci când supapa este închisă poate deteriora salteaua, așa că nu o lăsați niciodată în lumina directă a soarelui sau umflată într-un cort închis. Este mai bine să o dezumflați în timpul zilei și să îl umflați din nou seara, înainte de culcare.

Depozitare

Salteaua are avantajul de a fi depozitată neambalată, într-un loc uscat, cu supapa deschisă. În condiții de umiditate, poate fi deteriorată de mucegai.

Curățare

Curățați salteaua umflată, cu supapa bine închisă, folosind apă cu săpun și o perie moale. Se clătește bine și se lasă să se usuce. Uscați-o bine înainte de depozitare.

Link-uri utile

Surse: klymit.com

10 sfaturi pentru cadouri de ultimă oră

Sfaturi

Este un clasic. În fiecare an încerc să-mi planific cumpărarea cadourilor cu mult timp înainte. Sincer, aleg piese care ar trebui să pună un zâmbet pe fața destinatarului. Și tot ajung să cumpăr cadouri pe ultima 100m. Dacă te afli în aceeași situație ca și mine, vezi aceste sfaturi care s-ar putea să te scutească puțin de nervi. Și, cel mai important, cu siguranță vei da lovitura cu ele.

Cum să începe să practicăm yoga?

Sfaturi

Yoga are reputația de a fi un sport potrivit pentru toți, indiferent de vârstă sau de capacitatea fizică. Este un ”extra” eficient pentru întărirea mușchilor interni și pentru întinderea întregului corp. Încercați și dvs.

Cum să alegeți hainele de dimensiuni potrivite?

Sfaturi

În calitate de aventurieri adevărați, ne place cel mai mult să ne petrecem timpul în aer liber. Hainele trebuie să ni se potrivească, pur și simplu, indiferent de vreme. Pentru ca totul să fie așa cum trebuie, vom învăța cum să obținem hainele de mărimea potrivită.

Selectăm pentru dvs.

Saltea autogonflabilă Husky Frosty 2,5

318 Lei (20.13 %) 254 Lei

Comparat

Pad pentru șezut Yate căluț

15 Lei (13.33 %) 13 Lei

Comparat

Saltea gonflabilă Outwell Classic Double

236 Lei (49.56 %) 119 Lei

Comparat

Saltea gonflabilă Zulu Alex

260 Lei (40.77 %) 154 Lei

Comparat

760 Lei (47.37 %) 400 Lei

Comparat

482 Lei (50.78 %) 237 Lei

Comparat

860 Lei (45.93 %) 465 Lei

Comparat

Saltea autogonflabilă Pinguin Matrix 38 NX

324 Lei (27.47 %) 235 Lei

Comparat