Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Cod: 10WARG23 Reducere suplimentară 10% la WARG 🐺

Cum se întreține o saltea

Salteaua este o parte importantă a echipamentului oricărui pasionat de outdoor. Dar știți cum să aveți grijă de ea? Noi știm!


Cuprins

Întreținerea în timpul capării

După utilizare, înainte de a împacheta salteaua în husa de transport, încercați să o aerisiți cât mai mult posibil sau, în caz de necesitate să o uscați. Dacă folosiți des salteaua, în timp, se poate forma o pată pe locul unde vă așezați capul, din cauza grăsimii și a murdăriei de pe față. Prin urmare, vă recomandăm să folosiți o pernă, o glugă de sac de dormit sau un alt strat de protecție sub cap.

Efectul temperaturilor ridicate atunci când supapa este închisă poate deteriora salteaua, așa că nu o lăsați niciodată în lumina directă a soarelui sau umflată într-un cort închis. Este mai bine să o dezumflați în timpul zilei și să îl umflați din nou seara, înainte de culcare.

Depozitare

Salteaua are avantajul de a fi depozitată neambalată, într-un loc uscat, cu supapa deschisă. În condiții de umiditate, poate fi deteriorată de mucegai.

Curățare

Curățați salteaua umflată, cu supapa bine închisă, folosind apă cu săpun și o perie moale. Se clătește bine și se lasă să se usuce. Uscați-o bine înainte de depozitare.

Link-uri utile

Surse: klymit.com

Îmbrăcămintea adecvată pe bicicletă

Sfaturi

Ce haine ar trebui să port atunci când merg cu bicicleta vara, pe ploaie sau iarna? Pe scurt, cum alegi hainele potrivite pentru orice vreme? Iată ce vă sfătuiește Jakub Vlček, ciclist de curse și alpinist, în articolul de astăzi.

Cum se alege corect mărimea bustierei sport?

Sfaturi

Cum să alegi  o bustieră sport pentru a asigura un confort maxim? În acest articol, vă vom sfătui cu privire la alegerea corectă a mărimii și la potrivirea perfectă a sutienului.

Cum se alege filtrul de apă

Sfaturi

Filtrul nu este o jucărie, ci un echipament de laborator. Puteți învăța în următorul articol cum să îl folosiți corect și să nu vă puneți în pericol sănătatea.

Selectăm pentru dvs.

(4.58 %) 254 Lei

Comparat

305 Lei (22.33 %) 237 Lei

Comparat

1 131 Lei (21.92 %) 883 Lei

Comparat

172 Lei (30.79 %) 119 Lei

Comparat

391 Lei (19.48 %) 315 Lei

Comparat

633 Lei (20.06 %) 506 Lei

Comparat

260 Lei (21.94 %) 203 Lei

Comparat