Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Cum se întreține o saltea

Salteaua este o parte importantă a echipamentului oricărui pasionat de outdoor. Dar știți cum să aveți grijă de ea? Noi știm!


Cuprins

Întreținerea în timpul capării

După utilizare, înainte de a împacheta salteaua în husa de transport, încercați să o aerisiți cât mai mult posibil sau, în caz de necesitate să o uscați. Dacă folosiți des salteaua, în timp, se poate forma o pată pe locul unde vă așezați capul, din cauza grăsimii și a murdăriei de pe față. Prin urmare, vă recomandăm să folosiți o pernă, o glugă de sac de dormit sau un alt strat de protecție sub cap.

Efectul temperaturilor ridicate atunci când supapa este închisă poate deteriora salteaua, așa că nu o lăsați niciodată în lumina directă a soarelui sau umflată într-un cort închis. Este mai bine să o dezumflați în timpul zilei și să îl umflați din nou seara, înainte de culcare.

Depozitare

Salteaua are avantajul de a fi depozitată neambalată, într-un loc uscat, cu supapa deschisă. În condiții de umiditate, poate fi deteriorată de mucegai.

Curățare

Curățați salteaua umflată, cu supapa bine închisă, folosind apă cu săpun și o perie moale. Se clătește bine și se lasă să se usuce. Uscați-o bine înainte de depozitare.

Link-uri utile

Surse: klymit.com

Cum se alege o saltea pentru fitness și una pentru yoga?

Sfaturi

Diferențele dintre saltelele de exerciții pot fi mari.O saltea de exerciții bine aleasă nu numai că va face mai plăcut momentul în care vă ocupați de condiția fizică, dar va asigura și o mișcare sigură. Ce ar trebui să căutați atunci când alegeți o astfel de saltea?

Cum să scăpați de mirosul urât din încălțăminte

Sfaturi

Mirosul urât din pantofi. Frumos subiect. Nu miroase bine, nu vrei să vorbești despre el, nu evocă sentimente plăcute. Unii oameni au de-a face cu el în fiecare zi, alții sunt surprinși de mirosul urât doar rareori. Combateți-l împreună cu noi!

8 pași pentru a avea grijă de cortul tău în timpul și după sezon

Sfaturi

Era timpul să împachetăm cortul și să ne întoarcem din natură înapoi la casele noastre. Pentru ca cortul dvs. să pornească din nou la drum spre noi aventuri și să îl păstrați în formă maximă, oferiți-i un pic de grijă.

Selectăm pentru dvs.

Saltea autogonflabilă Husky Frosty 2,5 2023

313 Lei (20.45 %) 249 Lei

Comparare

878 Lei (43.17 %) 499 Lei

Comparare

482 Lei (42.12 %) 279 Lei

Comparare

Saltea autogonflabilă Warg Radon Mummy 5

440 Lei (26.59 %) 323 Lei

Comparare

160 Lei (51.25 %) 78 Lei

Comparare

Saltea autogonflabilă Robens FjellGuard 40

570 Lei (33.86 %) 377 Lei

Comparare