Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

⭐⭐⭐⭐ Magazinul nostru are evaluări excelente pe Compari.ro  Vizualizați recenziile

Cum se întreține o saltea

Salteaua este o parte importantă a echipamentului oricărui pasionat de outdoor. Dar știți cum să aveți grijă de ea? Noi știm!


Cuprins

Întreținerea în timpul capării

După utilizare, înainte de a împacheta salteaua în husa de transport, încercați să o aerisiți cât mai mult posibil sau, în caz de necesitate să o uscați. Dacă folosiți des salteaua, în timp, se poate forma o pată pe locul unde vă așezați capul, din cauza grăsimii și a murdăriei de pe față. Prin urmare, vă recomandăm să folosiți o pernă, o glugă de sac de dormit sau un alt strat de protecție sub cap.

Efectul temperaturilor ridicate atunci când supapa este închisă poate deteriora salteaua, așa că nu o lăsați niciodată în lumina directă a soarelui sau umflată într-un cort închis. Este mai bine să o dezumflați în timpul zilei și să îl umflați din nou seara, înainte de culcare.

Depozitare

Salteaua are avantajul de a fi depozitată neambalată, într-un loc uscat, cu supapa deschisă. În condiții de umiditate, poate fi deteriorată de mucegai.

Curățare

Curățați salteaua umflată, cu supapa bine închisă, folosind apă cu săpun și o perie moale. Se clătește bine și se lasă să se usuce. Uscați-o bine înainte de depozitare.

Link-uri utile

Surse: klymit.com

Ce ne luăm cu noi când practicăm sporturi nautice?

Sfaturi

Cum să împachetezi pentru excursiile pe apă? Ce să iei cu tine și ce să lași acasă? Inspiră-te în articolul nostru de astăzi.

Cum să vă pregătiți de maraton

Sfaturi

Marcel Fronko este un alergător pasionat. Vă împărtășește planul de antrenament și experiența sa în pregătirea pentru maraton în articolul de astăzi. Dacă vă pregătiți pentru un maraton sau altă cursă de alergare, atunci acest articol este pentru dvs.!

Întărirea imunității prin ”călire”

Sfaturi

Căutați o activitate care să nu vă ia ore întregi, dar vă va duce totuși suficientă odihnă psihică și, în același timp, să vă întărească imunitatea? Atunci asigurați-vă că încercați să vă ”căliți”!