Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Cum se întreține o saltea

Salteaua este o parte importantă a echipamentului oricărui pasionat de outdoor. Dar știți cum să aveți grijă de ea? Noi știm!


Cuprins

Întreținerea în timpul capării

După utilizare, înainte de a împacheta salteaua în husa de transport, încercați să o aerisiți cât mai mult posibil sau, în caz de necesitate să o uscați. Dacă folosiți des salteaua, în timp, se poate forma o pată pe locul unde vă așezați capul, din cauza grăsimii și a murdăriei de pe față. Prin urmare, vă recomandăm să folosiți o pernă, o glugă de sac de dormit sau un alt strat de protecție sub cap.

Efectul temperaturilor ridicate atunci când supapa este închisă poate deteriora salteaua, așa că nu o lăsați niciodată în lumina directă a soarelui sau umflată într-un cort închis. Este mai bine să o dezumflați în timpul zilei și să îl umflați din nou seara, înainte de culcare.

Depozitare

Salteaua are avantajul de a fi depozitată neambalată, într-un loc uscat, cu supapa deschisă. În condiții de umiditate, poate fi deteriorată de mucegai.

Curățare

Curățați salteaua umflată, cu supapa bine închisă, folosind apă cu săpun și o perie moale. Se clătește bine și se lasă să se usuce. Uscați-o bine înainte de depozitare.

Link-uri utile

Surse: klymit.com

Bikepacking de la A la Z

Sfaturi

Bikepacking este o nouă tendință în călătoriile cu bicicleta. Cum să vă împachetați pentru o astfel de aventură cu bicicleta, cum să alegeți o geantă și cum să planificați un traseu? Toate acestea le veți afla în articolul de astăzi despre bikepacking.

Cum să alegi un cort frontal potrivit?

Sfaturi

Un articol pentru toți cei care se gândesc să-și cumpere un cort frontal, dar se pierd în selecția uriașă de pe piață. Te vom ajuta să te orientezi în marea de produse specifice.

Ce ne luăm cu noi când practicăm sporturi nautice?

Sfaturi

Cum să împachetezi pentru excursiile pe apă? Ce să iei cu tine și ce să lași acasă? Inspiră-te în articolul nostru de astăzi.

Selectăm pentru dvs.

301 Lei (30.23 %) 210 Lei

Comparat

524 Lei (15.08 %) 445 Lei

Comparat

518 Lei (22.78 %) 400 Lei

Comparat

320 Lei (20 %) 256 Lei

Comparat

276 Lei (19.93 %) 221 Lei

Comparat