Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

🐺HUSKYDAYS -20% până la -50% Detalii

Cum să alegi un grătar pentru exterior

Grătarul este hitul actual al timpului liber. Întreaga familie ia parte la prepararea mâncării și se bucură de atmosfera inconfundabilă de arome și gusturi. Gândiți-vă dacă alegeți un grătar pe gaz sau pe cărbune. 

 

Grătare cu cărbuni de lemn
Acestea sunt mai ușoare, mai compacte și mai ieftine. Dezavantajul este manipularea mai slabă a combustibilului - cărbune de lemn. Este nevoie de practică și îndemânare pentru a le aprinde, iar uneori un pistol termic va fi de ajutor. Grătarele mai bune au o alimentare cu aer reglabilă în mod continuu și, prin urmare, un control al temperaturii. Este bine să puteți poziționa grătarul la diferite înălțimi deasupra cărbunilor încinși. Carnea la grătar pe cărbuni este inconfundabilă. -> Grătare pe cărbuni de lemn

Grătare pe gaz
Acestea sunt mult mai ușor de utilizat. Conectați sticla de propan și apoi totul se face ca acasă, pe aragaz. Rotiți butonul de control piezoelectric pentru a aprinde grătarul și pentru a regla infinit temperatura. Grătarele pe gaz beneficiază de un capac sub care circulă aerul cald și carnea se gătește mai bine. Un termometru este, de asemenea, util, pentru a putea verifica temperatura grătarului. Alte caracteristici pot include un grătar lateral, un vas de gătit suplimentar pentru sosuri, un grătar înclinat pentru încălzire treptată și o grilă ridicată pentru prăjire. Sunt obișnuite cârligele pentru depozitarea ustensilelor de grătar. Bineînțeles, grătarele mari au rotile pentru o manevrare ușoară, iar unele au un dulap închis sub grătar, unde puteți depozita toate echipamentele de grătar. Designul grătarelor pe gaz este foarte divers - de la grătarele din oțel inoxidabil potrivite pentru bucătăriile profesionale la cele din lemn în culoarea mobilierului de grădină. -> Grătare pe gaz

Grătare electrice
Acestea sunt potrivite pentru terase și balcoane mici, aflate la îndemâna unei prize electrice. Grătarul durează mai mult să se încălzească și nu există nicio diferență între mâncarea gătită în bucătărie și cea gătită pe acest grătar.

Accesorii pentru grătar
Bineînțeles, nu se termină cu achiziționarea unui grătar! De asemenea, este necesar să vă amintiți despre clești de grătar, palete, grătare suplimentare, huse de grătar impermeabile și multe altele.-> Accesorii 

Sfaturi pentru mai multe articole despre grătare și grătare:

Echipa 4camping.ro

Bikepacking de la A la Z

Sfaturi

Bikepacking este o nouă tendință în călătoriile cu bicicleta. Cum să vă împachetați pentru o astfel de aventură cu bicicleta, cum să alegeți o geantă și cum să planificați un traseu? Toate acestea le veți afla în articolul de astăzi despre bikepacking.

Cum să alegi un cort frontal potrivit?

Sfaturi

Un articol pentru toți cei care se gândesc să-și cumpere un cort frontal, dar se pierd în selecția uriașă de pe piață. Te vom ajuta să te orientezi în marea de produse specifice.

Ce ne luăm cu noi când practicăm sporturi nautice?

Sfaturi

Cum să împachetezi pentru excursiile pe apă? Ce să iei cu tine și ce să lași acasă? Inspiră-te în articolul nostru de astăzi.

Selectăm pentru dvs.

1 523,62 Lei (10 %) 1 371,24 Lei

1 424,00 Lei (19.96 %) 1 139,81 Lei

283,81 Lei (20.13 %) 226,67 Lei

1 329,00 Lei (19.95 %) 1 063,81 Lei

197,90 Lei (20.16 %) 158,00 Lei