Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Cum să alegi un grătar pentru exterior

Grătarul este hitul actual al timpului liber. Întreaga familie ia parte la prepararea mâncării și se bucură de atmosfera inconfundabilă de arome și gusturi. Gândiți-vă dacă alegeți un grătar pe gaz sau pe cărbune.   

Grătare cu cărbuni de lemn
Acestea sunt mai ușoare, mai compacte și mai ieftine. Dezavantajul este manipularea mai slabă a combustibilului - cărbune de lemn. Este nevoie de practică și îndemânare pentru a le aprinde, iar uneori un pistol termic va fi de ajutor. Grătarele mai bune au o alimentare cu aer reglabilă în mod continuu și, prin urmare, un control al temperaturii. Este bine să puteți poziționa grătarul la diferite înălțimi deasupra cărbunilor încinși. Carnea la grătar pe cărbuni este inconfundabilă. -> Grătare pe cărbuni de lemn

Grătare pe gaz
Acestea sunt mult mai ușor de utilizat. Conectați sticla de propan și apoi totul se face ca acasă, pe aragaz. Rotiți butonul de control piezoelectric pentru a aprinde grătarul și pentru a regla infinit temperatura. Grătarele pe gaz beneficiază de un capac sub care circulă aerul cald și carnea se gătește mai bine. Un termometru este, de asemenea, util, pentru a putea verifica temperatura grătarului. Alte caracteristici pot include un grătar lateral, un vas de gătit suplimentar pentru sosuri, un grătar înclinat pentru încălzire treptată și o grilă ridicată pentru prăjire. Sunt obișnuite cârligele pentru depozitarea ustensilelor de grătar. Bineînțeles, grătarele mari au rotile pentru o manevrare ușoară, iar unele au un dulap închis sub grătar, unde puteți depozita toate echipamentele de grătar. Designul grătarelor pe gaz este foarte divers - de la grătarele din oțel inoxidabil potrivite pentru bucătăriile profesionale la cele din lemn în culoarea mobilierului de grădină. -> Grătare pe gaz

Grătare electrice
Acestea sunt potrivite pentru terase și balcoane mici, aflate la îndemâna unei prize electrice. Grătarul durează mai mult să se încălzească și nu există nicio diferență între mâncarea gătită în bucătărie și cea gătită pe acest grătar.

Accesorii pentru grătar
Bineînțeles, nu se termină cu achiziționarea unui grătar! De asemenea, este necesar să vă amintiți despre clești de grătar, palete, grătare suplimentare, huse de grătar impermeabile și multe altele.-> Accesorii 

Sfaturi pentru mai multe articole despre grătare și grătare:

Echipa 4camping.ro

5 pași simpli pentru a îndepărta ceara de pe haine

Sfaturi

Ați murdărit hainele cu ceară și nu o mai puteți îndepărta? În articolul nostru vei găsi câteva sfaturi despre cum să cureți îmbăcămintea!

Cum se aleg rachetele de zăpadă?

Sfaturi

Îți place să fii la munte mai mult decât acasă, dar când pătura albă se așterne, simți că sezonul tău s-a terminat? Vă înșelați, terenul acoperit de zăpadă nu este doar pentru schiorii montani. Rachetele de zăpadă sunt cele care te readuc pe traseu.

Există o lungime universală pentru bețele de schi fond?

Sfaturi

Pentru un începător complet, cu siguranță nu va fi nevoie să cumpărați mai multe perechi de bețe și chiar și copiii care abia încep să se inițieze în schi fond se vor descurca bine cu o singură pereche. Pentru toți ceilalți, lungimea bețelor de schi fond trebuie aleasă pe baza mai multor aspecte.

Selectăm pentru dvs.

1 600 Lei (10 %) 1 440 Lei

Comparat

Grătar pe brichete de lemn CasusGrill Gril ecologic

52 Lei

Comparat

296 Lei (41.55 %) 173 Lei

Comparat

566 Lei (43.82 %) 318 Lei

Comparat

314 Lei (43.31 %) 178 Lei

Comparat

676 Lei (42.31 %) 390 Lei

Comparat

Cuptor solar GoSun Sport

1 838 Lei

Comparat