Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

✌️ Cumpărați mai mult și plătiți mai puțin cu codul MY40! 🤩 *Reducere 40 Ron valabilă pentru achiziții de peste 400 Ron

Cum să alegi un grătar pentru exterior

Grătarul este hitul actual al timpului liber. Întreaga familie ia parte la prepararea mâncării și se bucură de atmosfera inconfundabilă de arome și gusturi. Gândiți-vă dacă alegeți un grătar pe gaz sau pe cărbune.   

Grătare cu cărbuni de lemn
Acestea sunt mai ușoare, mai compacte și mai ieftine. Dezavantajul este manipularea mai slabă a combustibilului - cărbune de lemn. Este nevoie de practică și îndemânare pentru a le aprinde, iar uneori un pistol termic va fi de ajutor. Grătarele mai bune au o alimentare cu aer reglabilă în mod continuu și, prin urmare, un control al temperaturii. Este bine să puteți poziționa grătarul la diferite înălțimi deasupra cărbunilor încinși. Carnea la grătar pe cărbuni este inconfundabilă. -> Grătare pe cărbuni de lemn

Grătare pe gaz
Acestea sunt mult mai ușor de utilizat. Conectați sticla de propan și apoi totul se face ca acasă, pe aragaz. Rotiți butonul de control piezoelectric pentru a aprinde grătarul și pentru a regla infinit temperatura. Grătarele pe gaz beneficiază de un capac sub care circulă aerul cald și carnea se gătește mai bine. Un termometru este, de asemenea, util, pentru a putea verifica temperatura grătarului. Alte caracteristici pot include un grătar lateral, un vas de gătit suplimentar pentru sosuri, un grătar înclinat pentru încălzire treptată și o grilă ridicată pentru prăjire. Sunt obișnuite cârligele pentru depozitarea ustensilelor de grătar. Bineînțeles, grătarele mari au rotile pentru o manevrare ușoară, iar unele au un dulap închis sub grătar, unde puteți depozita toate echipamentele de grătar. Designul grătarelor pe gaz este foarte divers - de la grătarele din oțel inoxidabil potrivite pentru bucătăriile profesionale la cele din lemn în culoarea mobilierului de grădină. -> Grătare pe gaz

Grătare electrice
Acestea sunt potrivite pentru terase și balcoane mici, aflate la îndemâna unei prize electrice. Grătarul durează mai mult să se încălzească și nu există nicio diferență între mâncarea gătită în bucătărie și cea gătită pe acest grătar.

Accesorii pentru grătar
Bineînțeles, nu se termină cu achiziționarea unui grătar! De asemenea, este necesar să vă amintiți despre clești de grătar, palete, grătare suplimentare, huse de grătar impermeabile și multe altele.-> Accesorii 

Sfaturi pentru mai multe articole despre grătare și grătare:

Echipa 4camping.ro

Îmbrăcămintea adecvată pe bicicletă

Sfaturi

Ce haine ar trebui să port atunci când merg cu bicicleta vara, pe ploaie sau iarna? Pe scurt, cum alegi hainele potrivite pentru orice vreme? Iată ce vă sfătuiește Jakub Vlček, ciclist de curse și alpinist, în articolul de astăzi.

Cum se alege corect mărimea bustierei sport?

Sfaturi

Cum să alegi  o bustieră sport pentru a asigura un confort maxim? În acest articol, vă vom sfătui cu privire la alegerea corectă a mărimii și la potrivirea perfectă a sutienului.

Cum se alege filtrul de apă

Sfaturi

Filtrul nu este o jucărie, ci un echipament de laborator. Puteți învăța în următorul articol cum să îl folosiți corect și să nu vă puneți în pericol sănătatea.

Selectăm pentru dvs.

69 Lei (29.47 %) 49 Lei

Comparat

Grătar pe brichete de lemn

(2.02 %) 52 Lei

Comparat

522 Lei (28.02 %) 376 Lei

Comparat

28 Lei (12.22 %) 25 Lei

Comparat

296 Lei (32.09 %) 201 Lei

Comparat

289 Lei (26.58 %) 212 Lei

Comparat

526 Lei (39.02 %) 321 Lei

Comparat