Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

⭐⭐⭐⭐ Magazinul nostru are evaluări excelente pe Compari.ro  Vizualizați recenziile

Livrarea cadourilor de Crăciun

Comandați cadouri pentru Crăciun? Dacă sunt îndeplinite condițiile de mai jos,puteți avea produsele sub brad.

Așa cum se știe, firmele de transport sau de curierat se confruntă în această perioadă cu un volum mare de comenzi. Facem tot posibilul ca să puteți intra în posesia coletelor la timp, dar totuși vă rugăm să nu amânați lansarea comenzilor până în ultimul moment.

 

Firme de curierat: Fan Courier, Cargus, Coletăria 

Pentru a primi produsele comandate, cu siguranță înainte de Crăciun, vă recomandăm să comandați mărfurile în termenele specificate mai jos.

Curier  Ultima comandă 
Fan Courier 19.12. 08:00
Cargus 19.12. 08:00
Coletăria ro 19.12. 08:00

Și comenzile lansate după termenul recomandat pot fi livrate la timp, dar riscați că nu o să aveți suficient timp să împachetați cadourile sub pomul de Crăciun. 

Dacă aveți întrebări cu privire la comenzile dvs., vă rugăm să contactați departamentul relații cu clienții (luni - vineri: între orele 8 - 18, tel: +40 359 228 050).

 

Profitați de transportul gratuit la comenzi cu valoare mai mare de 199,00 ron și termenul prelungit pentru schimbul de cadouri!

 

 

Zilele cu livrare gratuită - cumpărați de 99RON și aveți livrarea GRATUITĂ

Noutăți

Cumpărați de 99RON și aveți livrarea GRATUITĂ.

Săptămâna livrării gratuite!

Noutăți

Din data de 18.02 ora 12:00 până pe data de 25.02 ora 24:00 livrarea este gratuită pentru comenzile în valoare de 99,00 lei!

Cum se alege o saltea în funcție de structură?

Noutăți

Orice alegere corectă ar trebui să înceapă prin identificarea tipului saltelei. Aceste tipuri se referă la structurile și principiile pe care se bazează.