Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare
ForCamping s.r.o. - echipament în natură Meniu

Termen prelungit pentru schimbul de cadouri

Noutăți

Cu ajutorul termenului prelungit pentru schimbul produsului până la 14 ianuarie, puteți schimba un cadou nesatisfăcător sau necorespunzător, cu un alt produs.

Cum funcționează?

  • Perioada prelungită este valabilă pentru toate bunurile achiziționate între 1.11 - 23.12.2019, în e-shopul nostru.
  • Bunurile pot fi schimbate până pe data de 14. ianuarie 2020.
  • Se pot face schimb de mărimi a produselor sau se poate schimba cu un alt produs cu aceiași valoare sau valoare mai mare (plătiți diferența).
  • Metoda de schimb a produsului:
    • prin poștă sau prin firma de curierat - Expediați coletul cu nr. de urmărire (AWB) la adresa Frogman s.r.o. ID-4728, Str. Borsului, Nr. 56, 410605 Oradea - Bihor. Vă rugăm să atașați în pachet și copie a dovezii de achiziție. Contravaloarea produsului se va rambursa în formă de voucher, în termen de 7 zile de la primirea bunurilor la adresa de mai sus. Voucher-ul va fi valabil până pe data de 11.2.2020.
  • Vă rugăm să returnați mărfurile în ambalajul lor original, neutilizate, nedeteriorate și necesar să dispună de toate accesoriile.

 

 

 

Tabelul de mărimi Under Armour

Noutăți

Tabel de mărimi a firmei Under Armour.

 

Tabelul de mărimi Sorel

Noutăți

Tabelul de mărimi al firmei Sorel.

Livrare gratuită peste 250 lei

Noutăți

Achiziționați pe site-ul nostru de la 1.11. până pe data de 31.12, în valoare de cel puțin 250,00 lei și veți avea livrarea gratuită a coletului până la domiciliu.