Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

11 ani de aventură cu 4camping

4camping împlinește 11 ani! Alături de noi, priviți înapoi la anii de aventură pe care i-am trăit împreună.

_SM41286.jpg

A fost odată ca niciodată.

La început a fost Expoziția de corturi și o grămadă de iubitori ai naturii și ai sporturilor în aer liber. Onestitatea, munca lor și dorința de a aduce bucurie clienților lor au fost cele care au dat naștere la 4camping, cel mai bun e-shop de echipamente outdoor. Dorința de a transmite mai departe experiența lor practică și 2 șefi extraordinari au fost ingredientele potrivite din care s-a născut 4camping în 2012, într-un mic birou din Praga.

Am parcurs un drum lung în acești 11 ani, deși nu întotdeauna într-un mod complet și direct. Unele lucruri au funcționat, altele nu, dar chiar și în cele mai dificile momente nu ne-am trădat niciodată idealurile. 

Întotdeauna ați fost voi, clienții noștri, care ați fost principala motivație pentru noi de a ne îmbunătăți și eficientiza serviciile noastre. De aceea, nu vă uităm nici măcar cu ocazia sărbătoririi zilei noastre de naștere.

Vă mulțumim că ne-ați fost alături la bine și la rău, că ați crezut în noi și că ne-ați susținut. Numai datorită vouă am reușit să obținem aceste succese în ultimii 11 ani:

 

  • În 2015 - 2017 am fost printre cele mai bune 10 magazine electronice cehe în cadrul sondajului  Křišťálová lupa . În 2020, am fost numiți cel mai bun magazin electronic din Republica Cehă de către Heureka în sondajul ShopRoku, iar în ultimii 4 ani am fost cel mai bun magazin electronic ceh de sport. Suntem, de asemenea, cel mai bun e-shop de sport din Ungaria și al doilea cel mai bun e-shop din Slovacia.
  • Am avut succes pe piețele europene cu cele trei mărci proprii, Zulu, Warg și MOOA, pe care le-am conceput, dezvoltat și fabricat de la zero pe baza experienței noastre de mulți ani.
  • Până în 2023, am intrat pe 7 țări europene și am deschis magazine de tip pick-up în 4 dintre ele..
  • Ne-am dezvoltat de la un grup mic la o companie multiculturală cu peste 150 de angajați pe care îi ajutăm să se dezvolte profesional.
  • În total, avem mai mult de 20 de magazine în Europa, inclusiv câteva magazine specializate în alpinism, schi alpinism și închirieri de schi alpin.
  • Am făcut mai fericiți sute de mii de noi proprietari de corturi, saltele, saci de dormit etc.
  • Pentru a accelera și scurta călătoria mărfurilor de la noi către dumneavoastră, ne-am unificat depozitele într-un nou spațiu central modern în inima Europei.

1DHaWo1i.jpg

Brandurile proprii

Din 2017, am lansat 3 dintre mărcile noastre- Zulu, Warg a MOOA.

Timp de 11 ani, am fost în contact zilnic cu clienții, recomandând cele mai bune echipamente adaptate la aventurile lor outdoor. În acest timp, am vândut milioane de produse și sute de mii de corturi, saci de dormit și saltele. Așa că am decis să ne aducem anii de experiență în propria producție.

Au existat mai multe motive pentru acest lucru. Principalul a fost acela de a satisface cererea de produse care lipseau de pe piață. De asemenea, am vrut să oferim produse cu cel mai bun raport preț/performanță posibil și nu puteam face acest lucru fără producție proprie. În cele din urmă, am fost, de asemenea, interesați de eficientizarea și scurtarea procesului de producție și a lanțului de vânzări, iar mărcile proprii ne-au ajutat să îndeplinim ambele condiții.

 

DdrTNSV.jpg 

De la primele modele până la producția propriu-zisă, lucrăm cu experți, furnizori atent selectați și entuziaști ai activităților outdoor. Scopul nostru este de a produce echipamente care să răspundă nevoilor și așteptărilor clienților noștri. Mii de clienți mulțumiți ne-au convins că știm ce își doresc și ce le lipsește pe piață, așa că ne adaptăm mărcile proprii atât pentru începătorii desăvârșiți, cât și pentru utilizatorii mai pretențioși. În gama de produse Zulu, Warg și MOOA, fiecare utilizator poate alege cu siguranță în funcție de propriile preferințe.

unnamed.jpg

Link-uri utile

 

Autor: Echipa 4camping

Resurse: arhiva 4camping

Termen prelungit pentru schimbul de cadouri

Noutăți

Datorită termenului extins pentru schimbul produselor până pe 31 ianuarie, puteți schimba un cadou nesatisfăcător sau necorespunzător cu un altul.

Patagonia - un brand sustenabil care se gândește la natură

Noutăți

Preferați brandurile de îmbrăcăminte sustenabilă? Cunoașteți marca Patagonia?

Comandați și probați mai multe mărimi înainte să achitați

Noutăți

Nu sunteți sigur de culoare sau mărime? Comandați online mai multe produse cu ridicare de la magazinul 4camping și plătiți doar pentru ceea ce vi se potrivește.

Selectăm pentru dvs.

Saltea autogonflabilă Regatta Napa 3 Mat

230 Lei (49.81 %) 115 Lei

Comparat

Saltea autogonflabilă Regatta Napa 5 Mat

286 Lei (39.86 %) 172 Lei

Comparat

610 Lei (57.38 %) 260 Lei

Comparat

Saltea gonflabilă Zulu Alex

243 Lei (34.16 %) 160 Lei

Comparat

708 Lei (24.29 %) 536 Lei

Comparat

Sac de dormit pentru copii Boll Patrol Lite

375 Lei (21.33 %) de la 295 Lei

Comparat

860 Lei (45.93 %) 465 Lei

Comparat

Sac de dormit de puf Warg Stark 650

1 284 Lei (39.25 %) 780 Lei

Comparat