Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Thermolite®

Materialul Thermolite® este un material termoizolant excelent și ușor. Poate fi folosit fie ca tricotaj pentru lenjeria de iarnă caldă (seria Directalpine T3). Sau ca un strat interior de material combinat care ajută la protejarea împotriva frigului. Își păstrează proprietățile mari chiar dacă este udă. În principiu, acestea sunt tricoturi ADVANSA sau softshells, cavitatea interioară plină cu aer, astfel crește capacitatea de izolare a materialului. Produsele din Thermolite sunt confortabile și ușoare, cresc protecția împotriva frigului atât în condiții normale, cât și în condiții umede, permițând în același timp utilizatorului o libertate perfectă de mișcare.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologie

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Materialul tendei la corturile Outwell

Materiale și tehnologie

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.

Cleansport NXT

Materiale și tehnologie

Cleansport NXT este o tehnologie inovatoare care protejează încălțămintea și echipamentul împotriva mirosurilor neplăcute.