Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Tencel®

Sută la sută, Tencel® sunt fibre naturale, fabricate din celuloză - în special din lemn de eucalipt din standuri restaurate permanent - și, prin urmare, sunt complet descompuse. Chiar și procesul de producție în sine este foarte ecologic.

 

Fibra Tencel are dublu efect de termoreglare - rece în timpul verii și cald în timpul iernii. Adecvat pentru utilizare în orice anotimp al anului. Totodată foarte bine elimină umiditatea și o închide în interiorul fibrei; cu jumătate la sută mai bine decât bumbacul, exercită acest proces. Mai mult, are proprietăți antibacteriene excelente, poate crea un microclimat uscat pe suprafața pielii și, astfel, împiedică formarea de bacterii și, astfel, și mirosul. Fibra Tencel® adesea se folosește la producția de pături și perne.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologie

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Materialul tendei la corturile Outwell

Materiale și tehnologie

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.

Cleansport NXT

Materiale și tehnologie

Cleansport NXT este o tehnologie inovatoare care protejează încălțămintea și echipamentul împotriva mirosurilor neplăcute.

 

Selectăm pentru dvs.

Salteaua simplă gonflabilă Flock Classic Single de la Outwell este confortabilă și poate fi folosită...
Salteaua gonflabilă confortabilă Coleman Comfort Bed Compact Single cu suprafața de piele confortabilă...
Saltea autogonflabilă Outwell Dreamboat Double 12.0 cm cu reglare inteligentă a căldurii. Pe una dintre...

1 838,00 Lei (29.98 %) 1 287,00 Lei

Adaugă 'Saltea Outwell Dreamboat Double 12.0 cm' în coș

Saltea gonflabilă confortabilă Flock Excellent Single de la producătorul danez Outwell. Datorită structurii...