Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Tecnostretch

TECNOSTRETCH: Strat calduros cu aspect tehnic.

Suprafețe tehnice, acestea sunt cele mai recente trenduri în îmbrăcămintea sport, care se aplică și la lână.

Serii întregi de Tecnostretch de la compania italiană Pontetorto satisface cerințele de aspect și flexibilitate ridicată, asigurând în același timp o izolare termică maximă. Familia materialului Technostretch este în creștere cea mai rapidă, categorie de produse a firmei Pontetorto. Fibra adăugată spandex, oferă materialului extensibilitate și elasticitate specială. Totodată, proprietățile termoizolante ale lânei Pontetort, sunt păstrate deoarece plușul pe partea inversă menține o cantitate mare de căldură în interior. Producția necesită experiență și măiestrie. Materialul trebuie să fie rezistent la rupere și piling precum și celelalte lâni de la Pontetorto. Mulți ani de dezvoltare și experiență permit Pontetortului să obțină combinația ideală de densitate a fibrelor și tehnica de tricotare, pentru a produce un material incomparabil ușor, moale, rezistent și durabil. Tricotajele incredibil de ușoare, începând cu o greutate de la 125 g / m2 pentru produsele "super-ușoare", până la aproximativ 250 g / m2, sunt foarte importante pentru piața actuală. Familia Tecnostretch include, de asemenea, și alte tratamente speciale, cum ar fi o suprafață ceramică care poate fi aplicată pe întreaga suprafață sau doar ca model pe țesătură. Rezistență la rupere și piling, la teste atinge apoi valori de 4-5 (cea mai înaltă valoare este de 5). Sunt posibile imprimări - atât prin imprimare digitală, cât și prin pigment.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Outwell Panorama

Materiale și tehnologie

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Materialul tendei la corturile Outwell

Materiale și tehnologie

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.

Cleansport NXT

Materiale și tehnologie

Cleansport NXT este o tehnologie inovatoare care protejează încălțămintea și echipamentul împotriva mirosurilor neplăcute.