Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Stop Bacteria

PROLEN Siltex este o fibră de polipropilenă specială modificată cu un aditiv antibacterian bazat pe ioni de argint biogenic, care nu dăunează organismului sau mediului. Ioniții de argint inhibă creșterea bacteriilor și ciupercilor, reduc mirosurile neplăcute și mențin echilibrul biologic al pielii în timpul activităților sportive de vârf sau de agrement. Deoarece aditivul este aplicat în masa de fibre și nu numai pe suprafața sa, acesta nu migrează de la material la piele și rămâne permanent în material după mai multe spălări.

Outwell Panorama

Materiale și tehnologie

Brandul danez Outwell prezintă un rezumat de accesorii cu denumirea Outwell Panorama, care este capabil a oferi un confort maxim dar mai presus de toate senzația de a fi în contact cu natura din jur.

 

Materialul tendei la corturile Outwell

Materiale și tehnologie

Firma daneză Outwell colaborează la dezvoltarea și producția de material pentru corturile sale de familie. La corturile lor se găsesc folii de cort din material poliester și policoton.

Cleansport NXT

Materiale și tehnologie

Cleansport NXT este o tehnologie inovatoare care protejează încălțămintea și echipamentul împotriva mirosurilor neplăcute.