Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare
ForCamping s.r.o. - echipament în natură Meniu

BHB Micro (Body Heat Barrier)

Materiale și tehnologie

Material termoizolant, care cu parametrii săi, se clasează printre cele mai eficiente materiale, pentru necesități extreme de folosintă, pe piața actuală de outdoor.

 

Material termoizolant, care cu parametrii săi, se clasează printre cele mai eficiente materiale, pentru necesități extreme de folosintă, pe piața actuală de outdoor. Într-o serie de măsurători de referință într-un laborator de testare acreditat, BHB Micro a arătat cele mai ridicate valori ale rezistenței termice dintre toate materialele izolatoare marcate măsurate. BHB Micro utilizează în produsele sale o serie de mărci de renume mondial.

Baza izolației termice BHB Micro este:

  1. microfibre ultrafine siliconată a căror suprafață datorită dimensiunilor microscopice se leaga cantitati mari de molecule de aer
  2. loft excelent, care este atins printr-o combinație de microfibre cu fibre tubulare cu structură mai groasă

Aceste două aspecte pregătesc condițiile fizice optime pentru realizarea parametrilor termoizolanți excelenți.

BHB Micro este foarte ușor, moale, respirabil, bine compresibil. Are întreținere simplă, poate fi spălat, are o uscare foarte rapidă. Fibrele de silicon resping apa și datorită densității sale formează o barieră care protejează parțial utilizatorul împotriva umezelii și îl menține uscat și cald chiar și în condiții extreme. BHB Micro este un înlocuitor de pene foarte reușit, și este, de asemenea, potrivit și pentru persoanele alergice.

Durastretch

Materiale și tehnologie

Powertex

Materiale și tehnologie

POWERTEX este material patentat cu membrană a firmei Salewa, care este foarte respirabil, rezistent la apă și la vânt. Acesta oferă un echilibrul perfect de funcționalitate, greutate, durabilitate și confort. Membrana impermeabilă pe bază de poliuretan este foarte respirabilă, elimină umiditatea și vă menține corpul într-un climat confortabil. Materialul este disponibil pentru structuri de 2, 2,5 și 3 straturi, astfel oferă proprietăți excelente la diferite niveluri de performanță.

Beneficiile membranei Powertex:

  • rezistentă la apă
  • rezistentă la vânt
  • rezistentă la abraziune
  • viață lungă
  • material cu greutate redusă
  • colapsibilitate - nu ocupă mult spațiu
  • un raport excelent calitate / preț

ABS

Materiale și tehnologie

Nu este vorba despre acronimul cunoscut al servodirecției.