Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Tehnologia mărcii Columbia

TECHLITE®

Absoarbe perfect șocurile. Materialul cu tehnologia TECHLITE® asigură confortul și amortizarea maximă pentru încălțămintea outdoor. Este durabil, absorbe șocurile și este astfel un suport și o protecție ideală, de lungă durată, care este utilizat într-o gamă largă la fabricarea pantofilor și a rucsacurilor. Materialul este natural antibacterian, ușor de întreținut și rezistent la mirosuri. În plus, reducem deșeurile cu 25-30% prin procesul de presare. Tehnologia utilizată în zona călcâiului, permite fixarea perfectă a acestuia. Materialul memorează conturul călcâiului după doar câteva purtări. Tehnologia TECHLITE®, fac pantofii să se potrivească perfect și oferă stabilitate și confort.

OMNI-GRIP®

Oferă stabilitate și aderență excelente pe orice teren și pe orice suprafață. Diferitele părți ale tălpii funcționează independent și permit o aderență adaptabilă pe teren accidentat. Talpa OMNI-GRIP® este fabricată din poliuretan și cauciuc cu adeziv mediu pentru o durabilitate mai mare, amortizare și aderență mai bună. Acest sistem, combină elementele speciale concepute pentru încălțăminte, cu mersul pe tipul de teren respectiv și asigură astfel un pas ferm în orice activitate.   


Dați click pe poză și puteți vizualiza oferta Columbia.

Sistemul OUTDRY®

Folosește propriul proces de laminare brevetat, care combină o membrană 100% impermeabilă cu un strat exterior foarte aerisibil, care nu lăsa apa să pătrundă. Rezultatul este 100% rezistență la apă, respirabilitate, confort, design și croială perfectă. Construcția pantofilor tradiționali, duce la un decalaj între membrană/căptușeală și stratul superior. Existența acestui spațiu permite acumularea de apă și impurități, ceea ce duce la o creștere a greutății produsului și o senzație de frig. Procesele de producție OUTDRY® se deosebesc printr-o membrană subțire impermeabilă și aerisibilă, care este conectată la stratul superior. Rezultatul este o greutate mai mică, o formă mai bună și o flexibilitate mai mare.


Dați click pe poză și puteți vizualiza oferta Columbia.

FLUID FRAME®

Aderență optimă, stabilitate și suport pe toate suprafețele. Această tehnologie, combină spuma Techlite® cu diferite densități, astfel încât să ofere confort chiar și în timpul unui traseu mai lung. Talpa intermediară specială, asigură o tranziție lină între amortizarea moale și materialul mai dur în zonele de mijloc și cele laterale ale călcâiului. Sistemul de susținere integrat ușor, încorporează o structură din spumă fără cusături, oferind stabilitate și o mișcare adecvată și lină a piciorului.

FLUID FOAM

Fără gadgeturi în talpa intermediară - fără gel, airbag sau piese din plastic, doar spumă curată și comodă de la vărf pînă la călcâi. Nu este doar EVA - este EVA impregnată printr-o metodă specială. FluidFoam oferă o amortizare cu 17% mai mare decât EVA obișnuită și folosește elastomer poliolefinic (POE) pentru a asigura o absorbție mai bună a șocurilor și o amortizare mai durabilă. De asemenea, asigură o recuperare mai bună a energiei printr-un bloc olefinic copolimer (OBC).

 

FLUID GUIDE

Picioarele tale suntla fel de unice ca suprafața pe care alergi. FluidGuide se adaptează la terenuri în continuă schimbare. Picioarele dvs. conduc și  asigură stabilitatea lor și oferă astfel cea mai bună experiență de alergare posibilă. Densitățile materialelor se combină și elimină astfel, toate elementele cu conexiune dură din zona tălpii intermediare, asigurând astfel o tranziție lină. Suportul oferit în caz de necesitate, permite un ritm natural și echilibrat al mersului, asigurat de talpa intermediară.

 

 

 

Garanție extinsă Yate

Informații suplimentare despre produs

Întreținere și sfaturi practice Zulu

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția Outwell Encounter Collection 2021 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.

Selectăm pentru dvs.

520 Lei (33.85 %) de la 344 Lei

Comparare

530 Lei (54.53 %) de la 241 Lei

Comparare

530 Lei (29.62 %) 373 Lei

Comparare