Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Set Adventure Menu

Cunoașteți punga specială Zipper Bag și capsula cu autoîncălzire? Mai jos vă rezentăm aceste produse ingenioase.

Adventure Menu Gulaș de vită cu cartofi 400g

În cazul Gulașului de vită cu cartofi Adventure Menu s-a concentrat (ca și în cazul tuturor produselor sale) pe producerea unei mese sănătoase, realizate cu ingrediente de calitate. La producerea se folosește sterilizarea, iar prepararea sa este foarte simplă și rapidă. Puteți încălzi această mâncare de calitate fără a folosi focul sau aragazul, în mai puțin de 12 minute. Tot ce aveți nevoie pentru a o încălzi este o pungă Zipper-bag, o capsulă cu autoîncălzire (ambele produse incluse în set) și o cantitate mică de apă. Vă puteți încălzi mâncarea în orice condiții. Mâncarea finită conține bucăți de carne și alte ingrediente, și are mulți dintre nutrienții necesari pentru o performanță deplină în activitățile dumneavoastră în aer liber.

Avantajele Adventure Menu Gulaș de vită cu cartofi:

  • pregătire ușoară
  • masă pregătită în 12 minute
  • alimente preparate prin sterilizare
  • posibilitatea de a încălzi alimentele fără utilizarea focului, aragazului și ustensilelor, doar folosind o capsulă cu autoîncălzire
  • o masă completă, fără utilizarea alimentelor semifinite
  • termen de valabilitate până la 3 ani
  • depozitare până la 30 de grade!

Ingrediente: carne de vită (30%), cartofi, ceapă, făină fără gluten, ulei de floarea-soarelui, piure de roșii (roșii, sare, zahăr), usturoi, sare, ardei dulce, piper.

Informație pentru alergici: fără alergeni

 

 

Adventure Menu Zipper-bag

Această pungă servește ca un cuptor în care se încălzesc alimentele. Adventure Menu Zipper bag este fabricată din plastic foarte rezistent, care poate rezista cu ușurință la temperaturi ridicate și la condiții exterioare dificile. Punga este dotată cu patru găuri care servesc la evacuarea excesului de abur după ce este activată autoîncălzirea.

 

Adventure Menu Capsulele cu autoîncălzire 20g

Compania Adventure Menu a fost prima care a venit pe piață cu autoîncălzitoare inovatoare concepute pentru preparatele aceluiași producător. În comparație cu cele inițiale, acestea au mai multe avantaje: sunt mai puternice, pot încălzi două mese în același timp și sunt mult mai ușor de lucrat cu ele. Autoîncălzirea funcționează pe principiul unei reacții exotermice între oxidul de calciu și apă. Întregul sistem de autoîncălzire este format din capsule de încălzire (20 g pentru a încălzi 400 g de alimente) și un zipper-bag în care are loc întreaga încălzire.

Specificații Capsulă cu autoîncălzire 20 g:

  • pentru încălzirea unei porții de 400 g de alimente
  • poate fi utilizat numai cu punga specială Zipper-bag
  • încălzește mâncarea în 12 minute

Poftă bună!

Garanție extinsă Yate

Informații suplimentare despre produs

Întreținere și sfaturi practice Zulu

Informații suplimentare despre produs

Colecția de corturi Outwell Encounter Collection

Informații suplimentare despre produs

Colecția Outwell Encounter Collection 2021 prezintă corturi compacte cu greutate redusă, alegere ideală pentru relaxare pe timp scurt în mediul natural sau pentru a merge cu cortul în weekend. Proiectarea tehnică excelentă, designul reușit și materialul Outtex® 3000 Select de calitate, protejează în mod fiabil de intemperii. Colecția cuprinde un total de 10 corturi, dintre care poate alege, cu siguranță oricine, indiferent că sunteți cuplu tânăr, familie sau grup de prieteni.