Treci la categoria produselor Treceți la coș Treceți la navigare

Nu mă interesează reducerile și promoțiile, vreau să ascund bara.

Pinguin - legenda din Náchoda

Pinguin este unul dintre cei mai vechi și mai populari producători cehi de echipamente de exterior și de camping.

Proprietarul mărcii Pinguin este compania cehă Activent 365 s.r.o., condusă de fondatorii inițiali.

Sediul central al companiei, atelierul de dezvoltare, atelierul de service și depozitele sunt situate în Republica Cehă, în orașul Náchod, în estul Boemiei, în regiunea Podkrkonoší.

Societatea are 20 de angajați cehi calificați. Mulți dintre ei lucrează în cadrul companiei încă de la înființarea acesteia sau de la mutarea din Brno în Boemia de Est.

Produsele Pinguin au fost folosite și testate în cadrul mai multor expediții la mare altitudine, inclusiv în cele mai înalte vârfuri din lume. Lecțiile învățate și sugestiile rezultate din acestea sunt luate în considerare atunci când se inovează și se proiectează noi modele, pentru a oferi cea mai bună funcționalitate, confort și siguranță posibile pentru utilizatorii lor. Ca urmare, produsele de marcă Pinguin și-au găsit mii de clienți mulțumiți și sunt acum distribuite în multe țări din Europa și nu numai.

De unde provine numele Pinguin?

Numele Pinguin a fost ales după o plantă care crește sălbatic pe versanții Anzilor sud-americani, la mare înălțime deasupra liniei copacilor, într-un mediu stâncos și neospitalier, cu vânt puternic, ger și zăpadă - Bromelia Pinguin, care este un fel de sinonim pentru reziliență.

 

Obiectiv și responsabilitate

„Scopul nostru este de a produce echipamente funcționale, fiabile pe termen lung și accesibile pentru activitățile în aer liber.” Zdeněk Král, directorul firmei

Efortul de a crea produse cu o durată de viață maximă posibilă este scopul care conduce și contribuie la dezvoltarea durabilă a societății și la protejarea planetei noastre.

Acesta este motivul pentru care Pinguin dedică o cantitate considerabilă de timp și efort dezvoltării, selecției materialelor, alegerii furnizorului și prelucrării comentariilor clienților și a feedback-ului de la testarea produselor.

„Faptul că nu există niciun risc de siguranță, că produsele sunt sigure pentru sănătate și că sunt reciclabile este subânțeles pentru companie.”Lukáš Soumar,  membru al conducerii societății

Producția

Datorită nivelului cererii și a gamei în creștere de produse, produsele Pinguin sunt fabricate în principal în Asia de către furnizori specializați care lucrează cu tehnologie de ultimă generație.

„Recunoaștem că calitatea manoperei și longevitatea produselor care depinde de aceasta sunt rezultatul unor angajați experimentați și motivați, care lucrează într-un mediu de lucru sigur și se pot concentra pe deplin asupra muncii lor.” Zdeněk Král, fondator

Din acest motiv, mediul de lucru al tuturor furnizorilor Pinguin este monitorizat prin audituri independente (BSCI) și trebuie să îndeplinească cerințele standardului SA8000:2008 privind condițiile de lucru pentru angajați.

Furnizorii Pinguin sunt companii cu tradiție și mulți ani de experiență în industrie. De asemenea, cooperarea și relația de afaceri dintre aceștia și Pinguin este de lungă durată. Ca urmare, împreună pot purta discuții deschise și sincere despre îmbunătățirea producției, livrării și dezvoltării.

Deoarece salariile din Asia au crescut constant în ultimii ani, păstrarea angajaților cu experiență reprezintă o provocare și o motivație majoră pentru producători. Din acest motiv, furnizorii Pinguin sunt responsabili în îndeplinirea obligațiilor legale, plătind angajaților salariile integrale și plata orelor suplimentare, inclusiv bonusuri pentru performanțe bune.

„Reprezentanții responsabili ai Activent 365 s.r.o. vizitează personal, cel puțin de două ori pe an, toate fabricile noastre colaboratoare și pot astfel să se convingă singuri de creșterea constantă a calității condițiilor de muncă.” Lukáš Soumar, membru al conducerii societății

Servis

Interesul pentru produsele Pinguin nu se încheie odată cu vânzarea către client. Pentru toate produsele lor există atât garanție, cât și servicii post-vânzare pentru întreaga durată de viață a produsului.

În plus, produsele selectate din gama Pinguin sunt însoțite de o perioadă de garanție superioară de trei ani.

„Atelierul de service de la sediu este echipat și pregătit pentru orice reparație a produselor Pinguin, astfel încât să putem prelungi semnificativ durata de viață a produsului achiziționat și să contribuim astfel la protecția planetei noastre și a dumneavoastră.

În plus, în 2017 am devenit membri mândri ai asociației europene EOCA, care reunește companii outdoor din întreaga lume pentru a strânge fonduri pentru proiecte de conservare.” Zdeněk Král, fondator

Istorie

Istoria produselor sub viitoarea marcă Pinguin a început în jurul anului 1986, când pe piața cehă au început să apară produse pentru nevoile călătorilor, aventurierilor, alpiniștilor și altor entuziaști ai activităților în aer liber.

„Impulsul inițial a fost nevoia de a ne dota cu echipamente outdoor care nu erau disponibile în epoca pre-revoluționară, pe care le știam de la prietenii noștri din Vest sau de la emisiunile TV.”Zdeněk Král, fondator

ÎNTREAGA ISTORIE>

Resurse:

pinguin.cz, adventurer.com, splitunite.net, bikepackingnomads.com, svetoutdooru.cz, davesgarden.com

170 de ani de îmbrăcăminte din lână Devold

Despre branduri

Ziua de naștere a lui Devold. Cunoașteți această marcă?

Prezentarea propriilor branduri Zulu, Warg, MOOA

Despre branduri

La 4camping transferăm cunoștințele noastre către propria producție privată.

Colecția de corturi Outwell Deluxe Air Collection

Despre branduri

Colecția Deluxe Air este o nouă colecție de la Outwell pe care familiile o vor aprecia. Colecția impresionează prin spațiul său, construcția gonflabilă și caracteristicile practice pentru a vă face șederea în camping mai plăcută.

Selectăm pentru dvs.

538 Lei (32.9 %) 361 Lei

Comparare

700 Lei (13.55 %) 605 Lei

Comparare

2 868 Lei (25.91 %) 2 125 Lei

Comparare

1 900 Lei (33.16 %) 1 270 Lei

Comparare

2 058 Lei (2.82 %) 2 000 Lei

Comparare

1 600 Lei (49.63 %) 806 Lei

Comparare

558 Lei (27.78 %) 403 Lei

Comparare

718 Lei (23.12 %) 552 Lei

Comparare